Mit irassak magamra? Tetkot akarok
Figyelt kérdés
tetkot szeretnék.. oldalamra mint rihannának arab irással..de viszont nemtudom h mit..gondolkoztam szerelemmel kapcsolatos mondanokon..de nemtudom egyszerüen h mit:S várok tippeket kösziiii
2010. jún. 8. 21:30
1/8 anonim válasza:
Egy jó tetkós nem írat rád semmit, amíg nem vagy biztos magadban, mert csak megbánnád. Keresd meg azt, ami NEKED mond valami fontosat, nem másnak.
3/8 A kérdező kommentje:
20 vagyok. tudom azé gondolkozok má több mint egy hete h mit varrassak magamra..
2010. jún. 8. 21:44
4/8 anonim válasza:
várj vele. majd ha megjön a szikra, akkor tudni fogod, hogy azt érdemes. egyénként meg idegen nyelvű feliratokkal óvatosan... hallottam már, hogy milyen ökörséget irattak egyesek kínaiul =)
6/8 anonim válasza:
Ejj-ejj, ez bizony nagyon nem így működik. Ne várd senkitől, hogy megmondja, hogy TE mit varrass magadra! Ez se szöveg, se egyéb ábra esetében nem így megy. Ezt bizony neked kéne tudnod, hogy milyen idézet az, ami legközelebb áll hozzád, ami valóban mond számodra valamit, vagy amivel "üzenhetsz" a külvilágnak magadról. Amíg nem találod ezt ki, addig mindenképp várj a tetoválással!! Semmi esetre se bökj rá egy idézetre, hogy "nosza, ez tetszik, akkor most szaladjunk a tetkószalonba felvarratni". Várj, érleld magadban még ezt a dolgot!
7/8 anonim válasza:
Egy hete gondolkodsz?Nem semmi.Én négy éve.
8/8 anonim válasza:
Az utolsó ezzel az egy mondattal amúgy eleve sokat elárult arról, milyen is egy átgondolt tetoválás. Sokan mennek úgy tetováltatni, hogy nem gondolják át igazán, csak beszaladnak egy szalonba, varratnak magukra valamit, csak hogy legyen mivel villogni, aztán ebből lesz a lézeres eltávolítás, vagy a takarás. Amíg nem vagy 100% biztos a dolgodban, addig hanyagold a varratás gondolatát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!