Szerintetek nem túlzás az, hogy 13 évesen kihúzom alúl feketével a szemem meg teszek magamra egy kis szájfény?
Figyelt kérdés
A barátaim közül is már jó páran festik magukat ...
Ugyanígy ahogy én is
2011. júl. 21. 00:50
3/16 anonim válasza:
4/16 A kérdező kommentje:
Nem azért festem így magam mert a barátaim is hanem ezért mert tetszik
2011. júl. 21. 01:26
5/16 anonim válasza:
Nem túlzás egyáltalán, én is 13 évesen kezdtem szemcerkával. :)
17/L
6/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm utolsó :)
A többiek gondolom már felnőttek és ezért nem értik ... meg az ő korukban még más volt .:)
2011. júl. 21. 01:42
7/16 anonim válasza:
Ha megtanultál írni esetleg elkezdheted festeni magad...pl. kihúzhatod ALUL a szemed...
Amúgy meg 13 évesen marha felesleges, az idősebbek csak röhögnek az ilyen kislányokon.
8/16 anonim válasza:
Szerintem gáz, ha ilyen kislányok festik magukat. És nem vagyok öreg (22), de igen... az én időmben is más volt. Inkább örülnétek, hogy még gyerekek vagytok és nincs semmi gondotok, nem kell a megélhetésért robotolni. De majd úgy is rájöttök. Sok tizenéves úgy néz ki, mint ha 25 lenne, és ez szörnyű. 30 meg 40 évesen úgy fognak kinézni, mint egy kiégett 50, 60 éves nő. Hidd el, sokkal különlegesebb, ha természetes maradsz. A fiúk sem szeretik, ha egy lány úszik a sminkben és a bőrötöknek sem tesz jót a 2 kg alapozó. Viszont ilyen suli bulikra szemceruza+szájfény ok. Nekem ez a véleményem.
9/16 anonim válasza:
Én is 13 vagyok és nem érdekel mit gondolnak, egyébként én is csak szemcerkát meg szájfényt esetleg spirált használok, de van , hogy semmit, attól függ...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!