Szerintetek nem túlzás az, hogy 13 évesen kihúzom alúl feketével a szemem meg teszek magamra egy kis szájfény?
A barátaim közül is már jó páran festik magukat ...
Ugyanígy ahogy én is
Nem túlzás egyáltalán, én is 13 évesen kezdtem szemcerkával. :)
17/L
Nos: azért nem túlzás, mert ő is 13 évesen kezdte... gratulálok az IQ-hoz...
Nem túlzás! Én 14 vagyok és tust is használok néha felül is kihúzom a szemem meg szemhéjpúdert is használok.
Ha nincs szükséged nem kell. Az a lényeg,hogy te érezd jól magad a sminkedben!
Figyelj, én azt mondom nem túlzás, hogy most kened a szemed de ne vidd túlzásba. És szerintem ennyi évesen felesleges.
Tudod miért mondom ezt? Azt hiszem 8.-os voltam amikor elkezdtem szemceruzát használni meg szempillaspirált. Igaz mindig leszedtem este sminklemosóval(remélem Te is leszeded, mert ez fontos) a festéket a szememről, de ezek mind mind megsínylette a bőröm. Most 19 évesen jöttem rá, hogy felesleges volt használnom szemfestéket. Semmi haszna nincs, max annyi, hogy jobban néz ki ha esetleg karikás a szemed akkor ne legyen túl feltűnő. De inkább azt mondom, hogy a természetesség a fontos. Én, ha nagyon kenni akarom magam sminkkel, akkor szemhéjtust(ezt azért még is csak könnyebb leszedni!sőt) és szájfényt kenek fel. Másrészt pedig azért bántam meg, mert a sok festés miatt a szemem alatt szarkalábas lett, nem annyira látható de ha közelebbről nézem akkor látni, az a szerencse, hogy nem lett annyira olyan. Tudod, mert mindig kikentem aztán este leszedtem. . és ez a sok leszedési akció" is ugye megsínyli a bőrt, mert a szem alatt nagyon vékonyka a bőr. Nem is szabad túl erősen leszedni, én sem tettem ezt túl erősen mindig vigyáztam és még is egy kicsit szarkalábas lett tőle. Most 1 éve abbahagytam és sokkal de sokkal szebb a bőröm. És megbántam, hogy elkezdtem 14 évesen sminkelni magam. Hülyeség volt. Inkább max csak szájfényt használtam volna és ennyi:). Na meg arról nem is beszélve, hogy sokszor belement a szemembe a feketeség. Lehet emiatt is homályosabban látok.
Inkább hagytam volna úgy ahogy volt, sminktelenül, 13 évesen meg felesleges ezzel a bőrödet károsítani.
Majd rájössz te is erre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!