Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Szerintetek nem túlzás az,...

Szerintetek nem túlzás az, hogy 13 évesen kihúzom alúl feketével a szemem meg teszek magamra egy kis szájfény?

Figyelt kérdés

A barátaim közül is már jó páran festik magukat ...

Ugyanígy ahogy én is

2011. júl. 21. 00:50
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
Alapozót nem használok !
2011. júl. 21. 17:54
 12/16 A kérdező kommentje:
Ezt a 08:59-nek irtam
2011. júl. 21. 17:55
 13/16 anonim ***** válasza:

Nem túlzás egyáltalán, én is 13 évesen kezdtem szemcerkával. :)

17/L

Nos: azért nem túlzás, mert ő is 13 évesen kezdte... gratulálok az IQ-hoz...

2011. júl. 21. 17:57
 14/16 anonim ***** válasza:

Nem túlzás! Én 14 vagyok és tust is használok néha felül is kihúzom a szemem meg szemhéjpúdert is használok.

Ha nincs szükséged nem kell. Az a lényeg,hogy te érezd jól magad a sminkedben!

2011. júl. 21. 20:41
 15/16 anonim válasza:
91%
most vagyok 17 éves, most leszek 12.es. Nem tudom szerintem fölösleges. Én 8.os koromban is csak szempillaspirált raktam fel néha. Nem vagyok az a tipusu csaj aki soha nem sminkel. elmegyünk bulizni, vagy alkalmakra, vagy csak ha rámjön kisminkelem magam. De neked még felesleges. Elhiszem hogy már úgyvagy vele hogy ez már számodra teljesen természetes dolog, de hidd el hogy nem azért néznek le a 'nagyobbak' mert az ő idejükben nem volt szokás, hanem azért mert még csak 13 éves vagy és semmi szükséged rá. Lehet hogy pattanásos vagy már, akkor persze korrektor ha nagyon nem bírod nézni, de az is csak eltömíti a pólusokat.
2011. júl. 23. 21:12
 16/16 anonim ***** válasza:

Figyelj, én azt mondom nem túlzás, hogy most kened a szemed de ne vidd túlzásba. És szerintem ennyi évesen felesleges.

Tudod miért mondom ezt? Azt hiszem 8.-os voltam amikor elkezdtem szemceruzát használni meg szempillaspirált. Igaz mindig leszedtem este sminklemosóval(remélem Te is leszeded, mert ez fontos) a festéket a szememről, de ezek mind mind megsínylette a bőröm. Most 19 évesen jöttem rá, hogy felesleges volt használnom szemfestéket. Semmi haszna nincs, max annyi, hogy jobban néz ki ha esetleg karikás a szemed akkor ne legyen túl feltűnő. De inkább azt mondom, hogy a természetesség a fontos. Én, ha nagyon kenni akarom magam sminkkel, akkor szemhéjtust(ezt azért még is csak könnyebb leszedni!sőt) és szájfényt kenek fel. Másrészt pedig azért bántam meg, mert a sok festés miatt a szemem alatt szarkalábas lett, nem annyira látható de ha közelebbről nézem akkor látni, az a szerencse, hogy nem lett annyira olyan. Tudod, mert mindig kikentem aztán este leszedtem. . és ez a sok leszedési akció" is ugye megsínyli a bőrt, mert a szem alatt nagyon vékonyka a bőr. Nem is szabad túl erősen leszedni, én sem tettem ezt túl erősen mindig vigyáztam és még is egy kicsit szarkalábas lett tőle. Most 1 éve abbahagytam és sokkal de sokkal szebb a bőröm. És megbántam, hogy elkezdtem 14 évesen sminkelni magam. Hülyeség volt. Inkább max csak szájfényt használtam volna és ennyi:). Na meg arról nem is beszélve, hogy sokszor belement a szemembe a feketeség. Lehet emiatt is homályosabban látok.

Inkább hagytam volna úgy ahogy volt, sminktelenül, 13 évesen meg felesleges ezzel a bőrödet károsítani.

Majd rájössz te is erre.

2011. júl. 25. 09:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!