Szerintetek 13évesen mien sminket "tegyek magamra? " egy utcai viseletre és egy bulizósba (este város séta ienek)?
Szerintem utcai viseletnek: fekete szemceruza, egy kis szempillaspirál, szájfény.
Bulizós pedig: ezüst szemhéjfesték,felül vékonyan fekete szemhéjtussal húzd ki a szemed, alul fekete szemceruza, szempillaspirál, valami halvány rúzs. :D
semmit! Minek? bulizós? 13 évesen bulikba jársz??? gyönyörű szüleid lehetnek....
Miért akarod sminkelni magad?
előző vagyok! tudod milyen káros a bőrödnek a smink??? és te már 13 évesen festegetni akarod magad hogy 10-15 év múlva meg ráncosodni fogsz!
Ápold a bőröd hidd el sokkal jobban bejön a fiúknak a természetes szép lányok akiknek ápolt szép bőrük van mint akik festegetik magukat! Ettől nem leszel nagyobb! Vannak színezett ajakápolók (labelo) szerintem ennyi bőven elég!
nemis ugy gondoltam hogy nagy smink
csak púder szájfény meg szempilla spirál ezek vannak nekem tthon
am nem olyan bulikba járok oda írtam h séta ienek...
Ennyi idősen ha sminkelni szeretnél, akkor mindenképpen szolidan tedd, különben nevetségesen fogsz kinézni!
Szemed alatt fehér szemceruza (nagyítja a szemet) szempillaspirál, minimális szájfény.
Ha egy mód van rá, akkor púdert meg alapozót ne is használj, mert később csúnya lesz a bőröd!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!