Szőrtelenítők fájdalommentesen E-rola, Derma Seta?
Figyelt kérdés
Véleményeteket szeretném kérni szőrtelenítőkről a topshop-ból láttam az E-rola és Derma Seta készülékeket, valaki próbálta már? Meddig tart a hatása egyiknek másiknak? Régóta használok epilátort de már unom a fájdalmat, és a borotvától hamar visszanő a szőr.. Szóval megköszönném a véleményeket! Vagy ha tudtok jó megoldást azt is várom!2011. ápr. 8. 12:56
1/5 anonim válasza:
E-rola témában tudok csak írni csak sajnos nem sokat. Ma hozta haza a férjem elolvastam a használati útmutatót. A lényege: "60 nap használat után már látható eredmény" tehát ez nem azonnali a szőrtelenítés. Maga a készülék használata nem fáj -kis bizsergést lehet érezni állítólag én a zselé hidegségén kívül semmit sem éreztem, pedig kicsi a fájdalomküszöböm- viszont az egyszeri kezelés végén -2x5 perces 1 napi kezelés- csipesszel kell kihúzni a szőrszálakat. A hatása állítólag ha megvolt a teljes kezelés amit 90 napra írtak "végleges". Én csipest helyett hideg gyanta csíkokat fogok használni mert egyszerre több szőrszálat lehet vele eltávolítani. De mivel neked van epilátorod szerintem az hatékonyabb, mint csipesszel egyesével kiszedegetni. Mondjuk ha tudtam volna, hogy 90 nap akkor nem veszem most meg, mert babát szeretnénk és terhesség alatt nem lehet használni. Remélem tudtam segíteni! :)
2/5 anonim válasza:
Apropó, ha van még kérdésed az e-rolával kapcsolatban szívesen segítek a használati utasításból. (Persze azt mondjuk nem írták le, hogy mit lehet használni ha elfogyna a zselé amit adtak hozzá -75ml- és az üzletben sem tudtak erre választ adni, de szerintem, mivel az áram vezetéséhez kell így testápoló is jó hozzá, de az csak a magánvéleményem)
3/5 anonim válasza:
Én a Derma Setát rendeltem meg, de sajnos csalódnom kellett benne. Olyan mint a csiszolópapír, addig jó, amíg nem kopik el a papír, de amúgy sokáig kell vele csiszolni, hogy szedjen le szőrszálat. Nem a tövektől távolítja el, és hosszadalmas a használata, meg hangosan zúg. Szóval a bőrt előbb kicsinálja, mint a szőrszálakat.:) Alig használtam még de csiszolópapírom már alig maradt,ha elfogy nem is lehet külön rendelni szerintem. Maradok az epilátornál!
4/5 anonim válasza:
A derma seta, semmit nem ér, az előttem szólónak van igaza, én is vettem egyet, mert a felsőtestemet gyantáztatni szoktam, mondom kipróbálom hátha. De igazából semmi, egy sima smirgli papír van rajta, ami ideig óráig jó.(már akinek) Mert nekem nem igazán volt jó, hol megégetett hol nem. Ahol leszedte, ott pedig szűrt a szőr, mintha borotvával lehúztam volna kb, annyit ért mivel másnap, harmadnap már nőtt vissza szőr.
Az E-rolán gondolkodom, mivel állítólag fájdalommentes, de a hatás egyből jön? bezselézem, letolom és kijön a szőr mint a gyantánál?
5/5 anonim válasza:
Javaslom az 1. hozzá szólásom elolvasását! Ha túl hosszú akkor a kivonat: zselét felkenni a géppel a területen átmenni ez maga nem fáj, utána csipesszel (kapsz hozzá egy ratyi szemöldök csipeszt) egyesével kihúzkodni a szálakat na ez már fáj. Amikor újranő az egész procedúra előröl. A hatás tehát a "tartós" szőrtelenítés 60 nap múltán jelentkezik. The End
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!