21/29 anonim válasza:
17 néha minimális alapozó és pirosito
19 teljes smink
22/29 anonim válasza:
12-13 évesen szempillaspirál, gimiben szájfény, ritkán korrektor, szemceruza.
Most így 25-26 éves korom környékén kezdtem azt érezni, hogy szükségem van egy közepes fedésű alapozóra...
24/29 anonim válasza:
13 éves koromban kezdtem el korrektort és szempilla spirált használni, most már alapozót, szemöldökport, és néha szájfényt is használok
25/29 anonim válasza:
13-14évesen és szerintem szempillaspirált korrektort igazából ha van bőrhibád és szeretnéd eltüntetni nyugodtan sminkelj csak ne vidd tulzásba.
26/29 anonim válasza:
12-13 évesen szemceruza és szempillaspirál,15 éves koromról már szemhélypúdert, szemhélytust és rúzst is használtam. Alapozót soha nem használtam, se púdert.
18 éves koromtól már csak havi 1x sminkelek és akkor is csak spirált használok. Most 20 éves vagyok.
27/29 anonim válasza:
15 évesen szemceruza, szempillaspirál, max három hétig. Most 20 éves vagyok és egyetemista: néha szempillaspirál, szemöldök filc. Szemceruza és rúzs esetleg egy hónapban egyszer vagy különleges alkalmakkor. Sosem alapozóztam, mert nincs pattanásom és szerintem semmi értelme eltakarni az igazi arcunk. Elég szomorú, ha valakinek a sminkjébe szeretnek bele. A barátom is -akivel már másfél éve együtt vagyok - legfeljebb 5x látott szemcerúzával vagy szempillaspirállal és még kevesebbszer rúzzsal. 😂😂
29/29 anonim válasza:
12 voltam, szempillaspirál,alapozó
13 mikor szempillaspirál,tus,alapozó,rúzs
jahh korán kezdtem de nekem rendesek és nem prűd rákok a szüleim hogy nem engedték vna meg:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!