Mikor kezdtétek magatok sminkelni? (akár nagyon haloványan vagy akár kissé vadabban) 12L
12-13evesen
Szerintem a szempillaspiral,korrektor(ha kell) mehet. Esetleg szemceruza , vagy tus ha tudod hasznalni
Eloszor kb 11-12 evesen volt rajtam szajfeny(tudod olyan halovany, vilagosabb, fenylo), aztan 14 evesen egyszer alapozo, szempillaspiral, ami esemenyekre megmaradt egy kis ruzzsal. Kb most is igy sminkelem magam, de hozzatevodik a tus. Altalaban csak esemenyeken, unnepekkor szoktam sminkelni magam.
19/L
13 évesen jöttem rá, hogy ez milyen buli, akkor itthon csomót sminkeltem, jó erősen, de kimenni soha nem mentem ki így.
Ezzel párhuzamosan, illetve kicsit utána elkezdtem szempillaspirálozni, 14-15 éves koromig, utána abszolút hullámzóan vagy kifestettem magam, vagy nem, vagy használtam szemceruzát, vagy nem, ahogy éppen kedvem volt.
Most 17 leszek nemsokára, és pár hónapja kezdtem el a szemöldökömet is sötétíteni, egészen új karaktert ad az arcomnak, így ezzel is variálok.
Ahogy éppen kedvem tartja. Van, hogy a szemöldököm, szempillám is ki van festve és szemceruzávat is használok, van, hogy csak egyiket vagy mádikat, van, hogy egyiket se.
Alkalomra viszont mindig ki szoktam sminkelni magam, erősebben, mint hétköznap.
16/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!