Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Mikor kezdtétek magatok...

Mikor kezdtétek magatok sminkelni? (akár nagyon haloványan vagy akár kissé vadabban) 12L

Figyelt kérdés

2017. jún. 26. 12:06
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
76%
14 évesen a szempillaspirál+korrektor kombóval.
2017. jún. 26. 13:56
 12/26 anonim ***** válasza:
82%
Középiskolába úgy kezdtem el járni.
2017. jún. 26. 14:27
 13/26 anonim ***** válasza:
60%
15 éves vagyok és most sem sminkelek xd
2017. jún. 26. 15:21
 14/26 anonim ***** válasza:
69%

12-13 körül. :D Örülök neki, ennyi év alatt nagyon sok jó terméket megismertem, ami ma már alap darab, nincs szükségem kisérletezésre. :D

21/L

2017. jún. 27. 08:24
 15/26 anonim ***** válasza:
38%

12 évesen minek sminkelni?

Tök természet ellenes. Akárhogy is, de kislányok vagytok még.

Mellesleg tök csúnya lesz a bőrötök , ha már most elkezditek!!

Felesleges, max ünnepkor egy lágy smink. Sokkal szebb egy ilyen fiatal lányon, mint a tus, szemcerka...

Gondolkozzatok már egy kicsit, nem a smink az élet...és nem is egészséges hosszú távon, mert eltömíti a pólusokat és nem hogy kevesebb, hanem több pattanásod lesz és zsírosabb bőröd is!

20/n

2017. jún. 27. 10:47
 16/26 anonim ***** válasza:
83%

14 évesen (kilencedikben) kezdtem el szempillaspirált használni, 16 évesen kezdtem alapozni (pontosabban BB krémet használtam, és fontos, hogy ezzel egyidőben el is kezdtem foglalkozni az arcbőröm egészsègével - gondolom most itt a hidratálásra és az alapos arctisztításra), most 18 éves vagyok és így utolsó évben a gimiben már a szemhéjamra is tettem festéket (valami nagyon natúrt, mert nálunk se díjazták nagyon az erős sminket), illetve hétvégénként ha megyünk városba, valamilyen hozzám illő rúzst is felkenek.

Te most 12 vagy, a szempillaspirált ajánlom neked, illetve, hogy mielőtt tényleg belekezdenél egy idő múlva a dolgokba, olvass utána sok mindennek, és előbb mindenképp otthon vagy a barátnőiddel kísérletezz! :)

2017. jún. 27. 22:50
 17/26 anonim ***** válasza:
83%

Egyrészt, 15-ös, ha okoskodni akarsz, nézz utána, hogy pórus, nem pólus.

Másrészt a smink csak abban az esetben ronthatja a bőrt, ha nem mosod le normálisan este. De az arcmosás hiánya akkor is dzsuvás bőrt eredményez, ha semmi sminket nem hordasz.

Én sem értem, 12 éves kisgyerekek miért sminkelnek, de hülye ne legyél. Ne terjessz hülyeségeket, és ne hidd azt, hogy aki feldob egy sminket, annak a "smink az élet".

2017. jún. 27. 23:20
 18/26 anonim ***** válasza:
77%

Jobb ha nem mondom meg...

Na jó 9 évesen annyi smink videót néztem hogy szerintem 9 éveshez képest elég jók lettek... 9 évesen olyan sok sminkem volt... na mindegy:D

2017. jún. 28. 10:54
 19/26 anonim ***** válasza:
39%

12 évesen (hetedikben) kezdtem el korrektort használni, mert nagyon pattanásos volt a bőröm. Nyolcadik végén(14) kezdtem el szempillaspirálozni, majd ehhez társult kilencedikben a szemöldökceruza. Azóta is ez a három dolog teszi ki a mindennapi sminkemet, plusz alkalmakra szemceruza/tus.

17/L

2017. jún. 28. 18:52
 20/26 anonim ***** válasza:

Kb. 14 évesen buliba, de akkor úgy rendesen, hogy látszódjon.

Aztán 16 évesen leszoktam róla szerencsére és azóta sem sminkelek.

27/N

2017. jún. 28. 20:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!