Mikor kezdtétek magatok sminkelni? (akár nagyon haloványan vagy akár kissé vadabban) 12L
Figyelt kérdés
2017. jún. 26. 12:06
21/26 anonim válasza:
Vègre egy értelmes nő a 20-as szemèlyrben , nem pedig ilyen tinirib4nc
22/26 anonim válasza:
11-12 évesen (nem suliba). Otthon gyakoroltam.
Talán az egyik előnye, hogy ilyen hamar kezdtem az az, hogy sok kortársammal szemben már vannak tapasztalataim és nem "követek el az emberiség ellen óriási hibákat".
A sminkelés az egyik hobbimá vált. Olyan, mint a festés és rajzolás. Bár az is igaz, hogy ma sem festem ki magamat suliba. (Se kedvem, energiám és időm nincs erre reggelente. Emellett nem is szeretném pocsékolni/hamar elfogyasztani a már nem olyan olcsó cuccaimat oda).
23/26 anonim válasza:
Nyolcadikos koromban kezdtem egy minimális szempillaspirállal. Gimiben BB krémet, púdert és szempillaspirált használtam. Alkalmakra raktam fel szemhéjtust és visszafogott rúzst vagy szájfényt is. 19 évesen egyetemista lettem, ugyanúgy alapozó, korrektor, púder, szempillaspirál az alap. Sokszor használok rúzst, már élénkebb, sötétebb színeket is. Néha rakok fel pirosítót, highlightert. A szemöldököm kb 18 évesen kezdtem festeni, ceruzával, de nekem nagyon mű volt. Azóta csak szemöldökzselét használok. Nyáron csak spirált és szemöldökzselét használok. Úgy vettem észre, hogy így 20 évesen már egyre kevesebb időt szánok a sminkelésre, csak a minimálisat csinálom meg. Van, amikor semmi sminket nem rakok fel.
24/26 anonim válasza:
Én 12 évesen kezdtem korrektort és színezett ajakápolót használni. Összes többit 18 éves koromtól.
25/26 anonim válasza:
12-3 évesen néha használtam sminket.
Rendszeresen kb 15 évesen kezdtem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!