Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Hogyan tudnám sminkelni magam?

Hogyan tudnám sminkelni magam?

Figyelt kérdés
Nem kell nagy dologra gondolni. Tényleg csak nagyon szolidan. Sápadt bõröm van, ami tele van anyajegyekkel. Hogy esetleg alapozo pirosito mehet e? Meg a szem és száj milyen legyen?
2017. febr. 2. 17:59
 1/4 A kérdező kommentje:
Privátba és kommentbe is várom az ehez értõ emberek segítségét. :)
2017. febr. 2. 18:00
 2/4 anonim ***** válasza:
81%

Alapozót, ha nincsenek nagy bőrhibáid szerintem felesleges venni, anélkül is meglennél. (Esetleg, ha nem egyenletes a bőrszíned valami cc vagy bb krém jöhet szóba, az gyengébb fedésű és "kellemesebb viselet" is.)

A halvány pirosító jól hangzik, de csak ami tényleg természetesen mutat a világos bőrödön, nehogy bohóceffektus legyen a vége.:D

Szemre szerintem elég egy klassz kis spirál, attól függően, hogy milyet szeretnél. Hosszú, dús, ívelt, vagy esetleg természetes pillákat.

Szájnál igazából ahogy érzed. Lehet úgy gondolod, hogy jó így természetesen is, vagy szájfénnyel, de az is lehet, hogy a nude színek vagy a kicsit erőteljesebbek jönnek majd be/állnak jól. Ezt majd te észreveszed magadon, hogy melyikbe érzed kényelmesen magad.

2017. febr. 2. 18:25
 3/4 anonim ***** válasza:
Az első válaszolótól annyiban térnék el, hogy a sápadt arcon egy vékony, természetes fedésű alapozó nagyon sokat tud dobni, szerintem azt nyugodtan használhatsz. A pirosító is valami természetes árnyalatból legyen és persze ne használj sokat :) A szempillaspirál olyan, amit kb mindneki használ, mert gyönyörűen megnyitja ugye a tekintetet. Szolid sminkhez szemre nem is kell több. Szájra használj színezett ajakbalzsamot vagy szimplán bármilyen ajakápolót. A szájfénnyel azért több a gond sajnos de persze abból is ki lehet fogni igazán jókat :)
2017. febr. 2. 18:56
 4/4 anonim ***** válasza:

Alapozó szerintem mehet, még ha nem is magas fedésű, valami lightosabb, esetleg BB krém (bár én még nagyon világos bőrre nem találtam, de folyamatban :DDD), és valamilyen pirosítót is használhatsz nyugodtan. Attól is függ, milyen a stílusod, milyen hatást akarsz elérni, stb. Nekem is nagyon világos bőröm van, és én most egy ilyen barackos, rózsaszín pirosítót használok ( [link] ezt ^^ jó cucc). Ha természetes hatást akarsz, akkor használj pl. egy pasztellpinket, vagy vaníliaszínt, meg a szemed természetes kontúrjainak a mentén vmilyen sötétebb színnel (ez lehet fekete, ha természetesebbet akarsz sötétbarna, stb.) húzd ki, vagy rakj oda szemhéjpúdert, és dolgozd el! Ha kihúzod, szemceruzát javaslok, mert sokkal finomabb lesz a végeredmény. Ha gondolod, tust is használhatsz. Rúzst ha szereted, akkor vmilyen rózsaszínes, esetleg pirosas rúzst, vagy ilyen BB szájfényt (essence-nek van) javaslok, és ez szerintem jó lesz, akár matt, akár fényes, de csak egy kis szájfény is jó lehet. Esetleg hasonló árnyalatú is lehet mint a pirosító.

Remélem tudtam segíteni :)

2017. febr. 2. 21:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!