Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Kék szememet hogyan tudnám...

Kék szememet hogyan tudnám sminkelni L/13/kép/?

Figyelt kérdés
Képet nem tudok feltölteni, probáltam a képfeltőltés.hu-n de nem sikerült. Valahol máshol tudnám?
2011. máj. 22. 00:17
 1/7 anonim ***** válasza:
www.myimg.de -n próbáld meg:)
2011. máj. 22. 00:20
 2/7 anonim ***** válasza:

kephost.hu

amúgy elvileg barna szemhéjpúder jó a kék szemhez, bár ha nagyon fehér a bőröd akkor inkább ne mert úgy csúnya (nekem sem áll jól a barna, pedig kék szemem van), én általában világos rózsaszínnel festem ki, vagy majdnem fehérrel, szóval világos színekkel.

2011. máj. 22. 00:21
 3/7 anonim ***** válasza:
rózsaszín , vagy barnás árnyalatok:)
2011. máj. 22. 00:23
 4/7 anonim ***** válasza:
én is kékszemű vagyok, de a barna nagyon nem áll jól (talán túl világos a bőröm). a rózsaszín tényleg jó, ill. én szeretem a kékeszöld-fehér sminket is :)
2011. máj. 22. 03:00
 5/7 anonim ***** válasza:
nekem is kék szemem van és én legjobban feketével szeretem kifesteni...szépen kiemeli. mondjuk elég erősen festem, nem hiszem h az egy 13 éves kislánynak megfelelő lenne :)
2011. máj. 22. 10:54
 6/7 anonim ***** válasza:
A rózsaszín,zöld,kék,lila árnyalatok tuti jól állnának neked;)Meg persze az örök favorit a fekete:)
2011. máj. 22. 10:56
 7/7 A kérdező kommentje:
Csak néha gondoltam, egyszer egyszer.
2011. máj. 22. 13:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!