Ti hány éves korotokban kezdtetek el sminkelni?
14 évesen kezdtem, akkor még csak szempillaspirált használtam, rendesen sminkelni 15 évesen kezdtem.
20/L
Én 14 évesen, ahogy bekerültem a középiskolába. Előtte általánosban csak farsangkor, mert katolikus iskolába jártam, és még a feltűnő, színes labello és színtelen körömlakk is tilos volt. Utána szemceruzát, tust és spirált használtam, de mivel naponta többször is meg kellett húzni a szemceruzát, és minden este sminklemosóval dörgöltem le (már tudom, hogy az egy rossz sminklemosó volt), ezért egy idő után fáj a szemem. Szóval a ceruzáról leszoktam és nem is hiányzik, tust alkalmanként használok, de a spirál minden napos, ha suliba megyek, vagy olyan helyre, ahova szükségét érzem. Nem tudom, nekem jobb a közérzetem, ha van rajtam. De alapozót nem használok, gyűlölöm..
18/L
Előző vagyok..
Kifelejtettem, hogy a körömlakkozást is középiskolában kezdtem, de már nem, mert körömlakk allergia gyanús vagyok..
én 12évesen... most (13vagyok most) csak nagyon ritkán..
ha találkozom egyik ismerősömmel hétvégén akkor egy nagyon lágy szemhéjpúdert és egy kis szájfény semmi extra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!