Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » A beauty-blogger lányoknak...

A beauty-blogger lányoknak nem megy tönkre a bőrük ettől a sok sminktől meg kozmetikumtól?

Figyelt kérdés
abból áll az életük hogy minden nap tesztelnek, sminkelnek, stb. ez nem árt a bőrnek? illetve nem lehet megunni egy idő után? bevallom én egy ideig néztem őket (viszkok fruzsi, avianaral, hedinke, karin) de egy idő után teljesen meguntam őket és belefáradtam a nézésükbe. régen én is sminkeltem magam de azóta rájöttem hogy mennyire felesleges dolog az arcomat kenegetni ezzel a sok kemikáliával..

2017. nov. 26. 10:21
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
92%
Nem, nem megy tönkre a bőrük. Emberi arcra készítették őket.
2017. nov. 26. 11:48
 2/12 anonim ***** válasza:
82%

Van aki csinal kozuluk koreai meg stb. termekekkel tesztvideokat.

Az ha nemjo minoseg lehet belole baj.

De mindennap nem tesztelnek, illetve mindennap sminkelni se sminkelnek. Nekik is van otthon ulos hetvegejuk. Szoval ugy mint mas no, akkor ok sem hasznalnak sminket.

Egyebkent nem hiszem, hogy sokkal tobbet sminkelnenek mas noknel.

Persze no es no kozott is van kulonbseg. De szerintem van aki naluk tobbet is sminkelhet (sokkal), csak nemveszi videora.

2017. nov. 26. 11:49
 3/12 anonim ***** válasza:
82%
Nem megy tönkre, mert jó minőségű sminkeket használnak és utána jó minőségű termékekkel ápolják, nem csak simán felkenik és lemossák, hanem előkészítik a bőrük, leápolják stb, stb...
2017. nov. 26. 11:49
 4/12 anonim ***** válasza:
61%
Dehogy megy tönkre,hisz megfelelően ápolják a bőrüket ♥
2017. nov. 26. 13:32
 5/12 anonim ***** válasza:
15%
Dehogynem tönkre megy, főleg az alapozók és az arckrémek teszik tönkre a bőrt. Ezek a szerek konkrétan fárasztják a bőrt, egy kémiai tanár szavával élve. A sminkceruzák, spirálok, rúzsok nem igazán, hiszen kevés felületen vannak jelen. Ne higgy a többieknek.
2017. nov. 26. 14:34
 6/12 A kérdező kommentje:
Nekem is az a sajat tapasztalatom hogy alapozo hasznalat utan teljesen piros foltos meg pattanasos meg szaraz a borom. Csupan ezert tettem fel a kerdest hogy miert kell ennyire rakattani a sminkre amikor biztos hogy nem tesz jot a bornek. Es gondolom a kovetok a tizeneves korosztalybol kerulnek ki javareszt akiket megetetnek ezekkel sok termekekkel....
2017. nov. 26. 16:33
 7/12 Sunshinedoll ***** válasza:
100%
Nem. Nyilván mindenki eldönti, mit ken az arcára, ha jó termékeket használ, nem lesz tőlük semmi baja.
2017. nov. 26. 17:17
 8/12 anonim ***** válasza:
88%

Ja, és az nem lehet, hogy a TE bőröd így reagál a dolgokra?

Sok mindent kentem már a bőrömre, semmitől nem lett piros vagy pattanásos vagy száraz.

Fárasztják a bőrt... igen, a kézkrém is fárasztja a kezeket, meg a testápoló a lábadat. Gondolkozzatok.

2017. nov. 26. 22:11
 9/12 anonim ***** válasza:
100%
Nem, mert jól ápolják!
2017. nov. 29. 09:46
 10/12 anonim ***** válasza:
100%

Van, akinek tönkremegy, van, akinek nem.

A titok annál, akinél nem:

- bőrtípusra megfelelő termékeket használnak

- rendesen ápolják a bőrüket, bőrtípusnak megfelelő hidratálóval, fényvédőt használnak stb.

- nem kennek magukra kínai, beazonosíthatatlan eredetű-összetevőjű vackokat

- minden este lemossák a sminkjüket rendesen

- szépen eldolgozzák a termékeket az arcukon

- nem árt, ha tudják, milyen összetevőkre érzékenyek (nekem pl. a kamilla kiütést szokott okozni)

Én heti kb. 5 alkalommal sminkelek (van, hogy többször), ebből 1-2 egész biztos full alapozós nap. Nem lett rondább a bőröm, mint amikor kezdtem, 10 éve.

2017. nov. 29. 15:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!