Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Zsíros, pattanásos arcbőrre...

Zsíros, pattanásos arcbőrre milyen púdert, esetleg arc krémet ajánlanátok sminkelés szempontjából?

Figyelt kérdés

Sziasztok! Nos igen az arcom megörökölte az összes létező rossz tulajdonságot. :'D Hamarosan kezdődik a gimi 3-ik éve és szeretnék a lehető legkevésbé visszataszítóan kinézni (már ha lehetséges). :$

Akinek hasonló az arcbőre az tudna ajánlani elsősorban púdert aminek matt hatása van és jól fed? Alapozót nem szeretnék használni az szerintem túl mű hatású, vagy nem tudom. 😅

Arckrém pl BB krémet is letesztelném ha sok pozitív vélemény van róla és ajánljátok az én típusomra. :)

A cél ugyebár a matt hatás,a jó fedés, a tartósság (olyan 10 óra kb és boldog vagyok :,D) és hogy kímélje (amennyire lehet) az arcbőröm. ^^

Előre is köszönöm szépen a válaszokat.

2017. aug. 9. 23:56
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Pattanásos bőrre én nem biztos sminkelnék, de tudom ajánlani a Balea mattító nappali arckrémet, kis tégelyes zöld kupakos, továbbá van az Oriflame-nek aloe verás arctisztítója meg arckréme, na azok is jók.
2017. aug. 10. 00:04
 2/3 anonim válasza:
100%
Eloszor egy alapos arctisztitassal kezd.Mindenkeppen hasznalj primert azok egyenletes felszinuve teszik a bort es tartosabb tole a smink is. Nos pudert nem nagyon tudok ajanlani mert azt igy onmagban nem hasznalok. Viszont vannak jo alapozok amiket ha jol eldolhozol es megtalalod a sajat borszinedhez illot akkor nem lesz muhatasa. En az alapozora szoktam rakni atlatszopudert hogy fixaljam. Ez utan hasznalhato bronzosito meg minden mas de az elhagyhato:)
2017. aug. 10. 04:06
 3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen! :D Tonikot használok reggel,este az arcomra. De igen a tisztítás is kellene. :,D
2017. aug. 10. 23:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!