Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Szerintetek baj ha nem sminkel...

Szerintetek baj ha nem sminkelem magam? Többi lent

Figyelt kérdés

Sziasztok! 18/L vagyok és középsulis. Nagyon változik a stílusom, szinte hónapról hónapra. Kb. 2 éve elkezdtem alapozót, szemhélyfeskéket, spirált stb stb.. használni és kb minden nap sminkeltem a suliba. Ez sem volt olyan erős sminknek mondható ,viszont rájöttem, hogy nem érzem jól magam aminkben, az nem én vagyok, illetve reggelente legalább 20 percet igénybe vesz, ami nekem túl sok.

Smink nélkül is szépnek látom magam viszonylag, nincs annyira mit eltakarnom. Esetleg korrektort raknék a néha előbukkanó pattanásokra és fényvédőt is használnék, nyilván. Talán még egy kis igazítás a szemöldököm, kevés spirál. És határozottan ennyi! Nincs az a makulátlan, porcelán bőröm, viszont szerintem viszonylag szép, rendben van. Lenézik az embert hogyha nem nèz úgy ki mint egy instalány, kb 1 cm vakolattal az arcán? Vagy ez ma eldogadható így? Mi a véleményetek a dologról? :) Fiúk is írhatnak.

2017. júl. 19. 09:16
1 2
 1/13 A kérdező kommentje:
Bocsi a betűhibákert!
2017. júl. 19. 09:17
 2/13 anonim ***** válasza:
40%

Életemben nem sminkeltem magam. Kivéve, ha valami extrém alkalom miatt kellett.

És soha senki nem piszkált ezért.

Hülyét is kapnék, ha minden nap annyi időm elmenne ezzel, ráadásul úgy kellene mozognom, mint valami porcelánbaba, nehogy elkenjem a sminket, vagy összekenjek valamit. Meg mikor elázok az esőben, stb. Undorodnék, ha minden ruhám alapozós lenne, mint azok a gúnyák, amiket a boltban árulnak és már valami festett liba felpróbált és összepiszkolt a sminkjével....

Pláne ha nem vagy bányarém, és nincs szükség arra, hogy takargasd magad...

Meg különben is, csak öregíti a bőrt a sok műanyag.

A pasik meg jobban szeretik a természetes csajokat, elhiheted! ;-)

Az biztos ugyan, hogy némi festék segít azon, hogy pl egy fotón jobban nézz ki. De ha lemondasz erről, sokkal szebb leszel, mint az, aki állandóan sminkel, és már ki sem mer menni az utcára anélkül... Azok az emberek alapból elcsúnyulnak, és ha nincsenek sminkelve, nagyon meglátszik rajtuk.

2017. júl. 19. 09:57
 3/13 anonim ***** válasza:
39%

Szerintem sokkal inkább divat mostanában a natúr arc!

Hidd el, a pasik is jobban szeretik a természetesen szép lányokat .

Azt írod nincs mit takargatnod, ne érezd így rosszul magad.

Egyébként sem kell divatból tenni dolgokat! Ha te így jól érzed magad a bőrödben, akkor "ragyogsz", akár van rajtad smink, akár nincs!

2017. júl. 19. 11:08
 4/13 anonim ***** válasza:
56%

1. Te csak fényezni akarod magad. Erről nem értem minek kérdést kiírni.

2. Második válaszoló te nagyon buta vagy és primitív.

3. SzemhéJfesték, jézus.

2017. júl. 19. 14:31
 5/13 anonim ***** válasza:
69%
Lehet utálni a sminket, de hülyeséget ne mondjatok. Nem csúnyítja az arcot a smink, nem öregíti a bőrt. Ha nem mosod le, akkor igen. De általában aki sminkel, az arcápolással is tisztában van.
2017. júl. 19. 14:34
 6/13 anonim ***** válasza:

Én sosem sminkeltem. Alaklomra sem szoktam, csak korrektort, ha valami bőrhibám kijön. Fölöslegesnek tartom és nem is igazán érdekel.

Ha te smink nélkül érzed jobban magad, akkor ne sminkelj, ilyen egyszerű.

27/N

2017. júl. 19. 15:24
 7/13 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen mindenkinek a válaszokat!:)

Kedves harmadik, értelmezd a kérdésem, kérlek! Én csak véleményeket kértem.

2017. júl. 19. 21:28
 8/13 anonim ***** válasza:
Az a véleményem, hogy úgy sminkelj, ahogyan akarsz. De most őszintén, nem lépsz ki az utcára se, hogy nem tűnik fel, hogy nem néz ki mindenki úgy, mint kardashianék? :DDDDDDDDDDD
2017. júl. 20. 16:21
 9/13 A kérdező kommentje:
Mindenki nyilván nem néz úgy ki, viszont minimálisan igen. Én teljesen természetes szeretnék lenni
2017. júl. 21. 07:13
 10/13 anonim ***** válasza:
39%
Akkor hagyd meg a lábszőrödet is.
2017. júl. 21. 16:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!