Ha ki sminkelem magam holnap akkor hulyenek fognak nezni az iskolaban?
Figyelt kérdés
Eddig soha nem sminkeltem magam,mindig csak korrektort hasznaltam.Nem fognak ram furan nezni hogy ki vagyok sminkelve?Szeretnek valami valtozast vinni az eletembe mert mar eleg unalmas hogy mindig ugyan ugy nezek ki.15/l2017. jan. 29. 22:19
1/2 anonim válasza:
Ha szépen igényesen megcsinálod akkor nem. De ha nagy fekete pandamaci szemeid lesznek, (túlzásba esel), akkor igen. Írj privibe nyugodtan ha van kérdésed
2/2 anonim válasza:
Szerintem ne egyik napról a másikba menj be egész arcos sminkkel, ha nem akarod, hogy megjegyzést tegyenek :)
Alapozó annyira nem észrevehető, meg egy kis szempillaspirál, tus. De ha füstös szemekkel meg piros rúzzsal mész, akkor az elég hirtelen váltás.
Ez szolid sminket próbálj meg elkészíteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!