Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Megtilthatják az iskolában az...

Megtilthatják az iskolában az orr piercinget? (középiskola)

Figyelt kérdés

2016. szept. 18. 16:14
 1/4 anonim ***** válasza:
Nem tudom mennyire szigorú az iskolátok, de nálunk rengeteg embernek van percingje, aőt tetkója hasonló dolgok... Szóval szerintem nyugodtan :D
2016. szept. 18. 16:34
 2/4 A kérdező kommentje:
Költözés miatt új suliba megyek. Az előző sulimban nem szóltak érte, pedig vallásos iskola:)
2016. szept. 18. 16:48
 3/4 anonim ***** válasza:

Az iskolában nem tiltják,tesin viszont igen,ami azért kellemetlen(tapasztalat,egyik osztálytársamnak van),mert -elmondása szerint- 15 perc alatt beforr a helye.

Viszonylag erős gimi

2016. szept. 18. 16:52
 4/4 anonim ***** válasza:
Házirendben megfogalmazhatják, hogy miért és mi nem lehet. Tehát így az orr ékszert is meg lehet tiltani, de nem annak hordását, hanem annak láthatóságát. Hordását külön foglalkozásokon, mint előttem írták pl.: tesin, vagy ha valami szakközép és szakmai óra olyan, hogy megköveteli, akkor ott is.
2016. szept. 19. 16:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!