Hogyan tudnám meggyőzni anyukámat?
Sehogy, anyukád tud normálisan gondolkodni, te nyilván csak azt látod hogy mindenki sminkel, akkor neked is kell...
Aztán mit érsz vele? Tönkremegy a bőröd az alapozó miatt, mert nyilván 14 évesen nem fogod megvenni a jó minőségűt, mert arra pénzed sem lenne... csak valami káros vacakra. És minek is mindez? Szebb akarsz lenni? Arra egy korrektor is épp elég, hogy elfedd a bőrhibáid.
16 eves lany vagyok. Mikor bekerultem kozepiskolaba, ugyanazt a "hibat" kovettem el amit te is akarsz tenni.
Napi szinten festettem magam, es a vegen oda jutottam, hogy nagyon csunya borom lett az alapozotol es ket evembe telt, hogy helyrehozzam.
En ajanlani tudom, hogyha tenyleg szeretnel alapozot hasznalni, akkor dragabbat vegyel mert az nem rontja annyira a borod, sot van olyan alapozo ami segit a borodon. En most mar csak telen hasznalok alapozot a Maybellinetol. De amennyiben megteheted, mert szep arcod van akkor csak korrektort hasznalj a szemed ala es az esetleges borhibakra.
A szemeidet meg tenyleg eleg ha csak gondorited es spiralozod, es neha tussal is kihuzhatod vagy akar valami nude szint tehetsz a szemhejaidra.
A pirositot meg azt mondom inkabb keruld, reggel furcsa az almos arcon es delutanra lekopik.
En inkabb a ruzst hasznalnam, szajfeny helyett. Nezz korul, szebbnel szebb matt ruzsok vannak.
Beszeld meg anyukaddal, hogy nem vinned tulzasba csak ombizalmat szeretnel nyerni a smink altal es ki szeretned emelni a termeszetes szepseged. Biztos engedni fogja!
Sokkal jobb a BB krém de a márka nem mindegy.. A garnier a legjobb.. legalabbis szerintem
Én azt csinálnám h fokozatosan sminkelnem magam.. Eloszor csak bb krém aztán később szempillaspiral es közben ő is hozza szokna (remélhetőleg). Szerintem pirosito nem kell. 20/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!