Mivel tudnám meggyőzni anyukámat, hogy legyen egy kis cicám?
Az 1. jó ötleteket adott..
Még annyival egészíteném ki, hogy beszélj mások cicáiról (enyhe célzás :-D )! Ha láttál aznap cicát, mondd el neki, milyen cuki, mit éreztél! Ha barátnőknél van cica addig is tudod enyhíteni a vágyat.. :) Én a koliba csempésztem fel cicát, mert otthon mindig aludt mellettem macskusz (folytontermő a cicamama :-D ), de neked nem ajánlom.. engem majdnem kicsaptak, mert ilyen abnormális Nébih rendelet vagy mi miatt nem vihettünk! Átérzem a helyzetet.. :( Én lehet, hogy hazavinnék egy utcai vegyes kiscicát valakitől, hogy innentől én nevelem, de nagy kiabálás tud lenni ilyenből! Próbaidős cica se jöhet? "Visszavisszük, ha nem jól gondoskodok róla!"
Nekem ez abszurd, mert amúgy ha nem kap semmit, akkor ezeket nem is kell csinálnia? Ezért külön hatalmas dícséret jár meg macska, hogy segít a házimunkában meg mosogat...
Ha még az alap dolgokon felül oda megy és megkérdezi mit tehet, meg segít mindenben amiben csak tud azt mondom oké, de akkor se ezen múlik egy cica és amúgy a kutya miért nem elég?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!