Most leszek 9. es és hosszútávra szeretnék iskolatáskát vásárolni, de sajnos nem tudom mekkora hátizsák lenne megfelelő. Elég lenne egy 29 x 14 x 44 cm-es táska is/ inkább a hagyományos nagy méretűt válasszam? A mélysége a kétséges szerintem, thx
Mar miert lennenek feleslegesek a centik???
A konyveinek kell beleferni elsosorban, ahhoz pedig nem art tudni a taska magassagat es szelesseget. Es persze a konyvei melle a tobbi cuccanak is, ehhez szinten jo, ha nem csak az adott, hogy 35 lityo, hanem pl.a formaja is, egy lefele keskenyedo darab nem igazan alkalmas iskolataskanak.
Hát már lehet késő, de azért szólok. :)
A lehető legkisebb ez a táska amúgy a méretei végett.l
Én 17 éves, közfeladatot ellátó személyek technikumába járok.
(Ezt azért írom mert havonta vannak 1-1 15-20 km-es erőnléti foglalkozás ami megegyezik a gyalogtúrával.
Táskával kell túráznunk S tele van vizekel, kajákkal, egyéb felszerelésekkel.
Én a Mil-Tec oldaláról rendeltem lézer vágott táskát.
www.miltec.de
No.: 14002701
MIL-TEC LASER CUT SYSTEM ASSAULT PACK LARGE
100% polester.
Lassan 3 éve hordom, semmi baja, kiváló a háznak nem fáj, könnyen személyreszabhatóan állítható csípőre egy ráfogó öv is.
Kb.: 18.000 Ft ért vettem és vettem még 1-2 dolgot, hogy ingyenes legyen a kiszállítás.
Csak ajánlani tudom.
Remélem valakinek segítettem vele.
Majd ha 70 évesen nézem, hogy na itt is hozzászoktam. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!