Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Szerintetek be merjek menni...

Szerintetek be merjek menni suliba crazy zöld kontaklencsével?

Figyelt kérdés
Középiskolába járok.

2016. aug. 31. 21:32
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Ha nagyon akarod. Szerintem anno én is nagy menöségnek gondoltam volna, most meg baromi gagyinak, egy fesztiválra persze jó, de az iskolába felesleges és nem oda való dolog. De ha visszagondolok, hogy én milyen szetteket vettem fel régen! Szörnyű. A haverjaim is mondták, hogy tök jó, hogy én a diszkóban meg a gimiben teljesen ugyanúgy nézek ki.
2016. aug. 31. 22:01
 2/5 anonim ***** válasza:

1es :DDD ez hatalmas xdd

Amúgy igen régen én is sok dolgot gondoltam borzasztó menőnek ,ami így utólag elég ciki :D De ha olyan a stílusod és akarod akkor hajrá,de tényleg nem odavaló.

2016. aug. 31. 22:13
 3/5 anonim ***** válasza:
Ha jól érzed magad, akkor vedd fel:)
2016. szept. 1. 10:00
 4/5 A kérdező kommentje:

Szerintem se odavaló, de nem nagyon tudom hol hordani..nem járok bulikra meg ilyesmi, én az a otthon ülös tipus vagyok:DD Arragodoltam hogy "Haloween" körül felveszem suliba, akkor úgyis sokan érdekesen néznek és ha akkor nem szolnak, akkor sűrűbben fogom hordani:))

Köszönöm a válaszokat!:)

2016. szept. 1. 15:05
 5/5 A kérdező kommentje:

Hát a stulusom tavaly év elején a szöke, okos "strébert" testesítettem meg, január körül feketésre festettem a hajam és kék és lila csikokat melliroztattam bele akkor mindenki levolt hidalvaxdd tölem az ilyesmi abszolut nem volt megszokot, most csak fekete a hajam és vasalom, lehet nem is csodálkoznának rajtam ha beállítanék velexdd

(a szemöldököm fekete úgyhogy nem áll hülyén, meg a családba is egyedül voltam szökeXD.)

2016. szept. 1. 15:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!