Szerintetek be merjek menni suliba crazy zöld kontaklencsével?
1es :DDD ez hatalmas xdd
Amúgy igen régen én is sok dolgot gondoltam borzasztó menőnek ,ami így utólag elég ciki :D De ha olyan a stílusod és akarod akkor hajrá,de tényleg nem odavaló.
Szerintem se odavaló, de nem nagyon tudom hol hordani..nem járok bulikra meg ilyesmi, én az a otthon ülös tipus vagyok:DD Arragodoltam hogy "Haloween" körül felveszem suliba, akkor úgyis sokan érdekesen néznek és ha akkor nem szolnak, akkor sűrűbben fogom hordani:))
Köszönöm a válaszokat!:)
Hát a stulusom tavaly év elején a szöke, okos "strébert" testesítettem meg, január körül feketésre festettem a hajam és kék és lila csikokat melliroztattam bele akkor mindenki levolt hidalvaxdd tölem az ilyesmi abszolut nem volt megszokot, most csak fekete a hajam és vasalom, lehet nem is csodálkoznának rajtam ha beállítanék velexdd
(a szemöldököm fekete úgyhogy nem áll hülyén, meg a családba is egyedül voltam szökeXD.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!