Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Milyen smink márkákat érdemes...

Milyen smink márkákat érdemes megvásárolni kezdésnek, amelyek nem túl drágák de mégis jó minőségűek illetve hol lehet beszerezni őket?

Figyelt kérdés
Szeretnék komolyabban is foglalkozni sminkeléssel. Most végeztem el egy ezzel kapcsolatos alaptanfolyamot. Szeretném beszerezni lassacskán, amikre szükségem van de nem tudom hol kezdjem. Hol vásároljak pl.: alapozót, korrektort, szemhéjpúdert vagy bármi mást.

2017. ápr. 4. 19:54
 1/7 anonim ***** válasza:

Ha ezzel akarsz dolgozni, akkor professzionális termékekre lesz szükséged.

Ezek jók: Mac, Kryoline, Ben Nye, Dermacolor

2017. ápr. 4. 20:15
 2/7 anonim ***** válasza:
En kezdonek a nyxet es a sleek makeupot ajanlanam:D jok de megengedhetoek
2017. ápr. 5. 11:21
 3/7 anonim ***** válasza:
Második, a kérdező dolgozni akar, ahhoz keres márkákat. Én ha fizetnék egy kozmetikusnak, nem örülnék ha nem minőségi dolgokat kenne rám.
2017. ápr. 5. 15:16
 4/7 A kérdező kommentje:
Egyenlőre még csak a alapok begyakorlásának szintjénél járok, ezért úgy gondolom, nem feltétlen szükségesek a komolyabb márkák használata még. Később már természetesen más lesz a helyzet.
2017. ápr. 5. 18:48
 5/7 anonim ***** válasza:

Olcsóbb,de jó márkák:Catrice,Maybelline,Rimmel

(Essence) Van olyan termékük,amit eltalálnak pl rúzst de alapozót,korrektort semmiképpen ne vegyél.

Rossmanban szerezheted meg őket.

Ha beírod,googleba: Krémmánia

Ez az oldal sminktermékek véleményezésről szól,SOHA ne vegyél olyan terméket amit nem tudsz hogy milyen pl venni akarsz egy rimmel alapozót,beírod a krémmánia oldali keresőbe a nevét kidobja az árát és különböző véleményeket olvashatsz :)

Remélem segítettem,Sok sikert! 😊

2017. ápr. 10. 21:32
 6/7 anonim ***** válasza:
Azt nem olvastam hogy dolgozni fogsz vele. Akkor viszont alap hogy minosegi legyen. Mac , anastasia beverlyhills, lancome, viseart, urban decay ,chanel, tarte. Az bistos ha el mennek egy sminkeshez ha meglatnam hogy catrice vagy essencet hasznal hat na nem orulnek:D ezekbol tudsz csipegetni .
2017. ápr. 15. 18:42
 7/7 anonim ***** válasza:
Alapozó MAC
2017. júl. 12. 15:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!