Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Aki a Glamour makeup academy-n...

Aki a Glamour makeup academy-nél tanult mennyire ajánlja őket?

Figyelt kérdés
Főleg a sminkes alapképzésük érdekelne. Milyenek az oktatók? Színvonalas a képzés? Van most 50%-os akciójuk, nem átverés? Megéri az árát? Aki esetleg vidéki és igényelte az ingyenes szállásukat, milyen?

2017. máj. 25. 12:09
 1/1 B_Kitti11 válasza:
Én a Glamour Makeup Int. Academy-nél tanultam az "alap" képzésen, a Sminkelési technikák a mindennapokban tanfolyamon. Bár ez szerintem nem kifejezetten alap képzés, mert nagyon sok technikát tanultunk teljesen az alapoktól, én semmit nem tudtam amikor beiratkoztam. Mindent megtanítottak ami természetes smink és alkalmi smink kategória, bónusz volt, hogy a képzés végén tanultunk fél cut crese és cut creast is ami már simán használható extrémebb sminkként is. Szóval szerintem elég komplett a tananyag. Szállással végeztem az 5 napos verzióját, elégedett vagyok a képzéssel, színvonalas volt és az oktatók is nagyon barátságosak. A szállás egyszerű egyszemélyes ágyakból áll talán 2 vagy 3 db volt betéve 2 szobába és hozzá kis ruhás szekrény. Az egyetlen negatívum az volt, hogy nem lehetett főzni a konyhában, mondjuk ezt előre jelezte az iskola, úgy oldottam meg az ennivalót, hogy kb. 100 m-re volt 4 vagy 5 gyorsétterem, török, magyar főzelékes, thai, kínai oda le tudtam menni ebédelni (persze jóval drágább volt a kész kaja, mintha én főztem volna) és a suli alatt van pont egy kis bolt, a sarkon pedig egy nagy Spar, szóval a reggeli és vacsora onnan beszerezhető. Volt klíma a szálláson, így összeségében rendben volt, azt kaptam amit ígértek a weboldalon és telefonon. Nekem nem volt akció, erre nem tudok reagálni, nem is volt fent az oldalon amikor én jelentkeztem. Annyi volt az ár amennyit mondtak a beiratkozás előtt. A tanfolyam 5 napja nagyon tömény volt, az egész napos állás fárasztó volt, viszont megérte, már kipihentem magam azóta :))) A mester képzésre is beiratkoztam ami még 4 hétköznap volt szintén szállással, ezt a tanfolyamot pont most végeztem el, néhány napja vizsgáztam, nah ott brutalisan szép extrém és kisfantázia, látvány sminkeket tanultunk, nagy kihívás volt, nyilván a neve is mester képzés, de itt is sikerült a vizsgám, sokat kell még gyakorolni, hogy olyan gyorsan és precízen menjen minden, mint az oktatónak aki megmutatta a sminket. Oktatókra visszatérve többen is tanítottak, mindenki nagyon kedves volt az elvárások viszont magasak, nem engedték tovább azokat a munkákat, amik nem voltak megfelelők, lemosatták és újra kellett kezdeni több csoport társamnál, nálam ilyen szerencsére nem volt. :)) Én örülök, hogy ezt az iskolát választottam, bár a tandíj nem volt kevés, az alap mester képzés együtt és a felszerelés, amit a képzés végén vettem 400.000 forintra jött ki. Ennyi pénz kell ahhoz, hogy valaki ennél az iskolánál sminkmester legyen felszereléssel, részletfizetésre több hónapos lehetőség volt, amit előre megírtak. Munkát az iskola nem ad, ők csak képeznek, nem is volt ígérve ilyesmi. Elégedettség mérés többször volt a képzésen, ami nekem pozitívum, legalább érdekli őket az ember véleménye, valószínűleg ezért is jó a suli, mert folyamatosan fejlesztenek a visszajelzések alapján.
júl. 15. 12:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!