Mit vesztek a glamour napokon?
Figyelt kérdés
Van 10%-os DM vagy Rossmann végösszeg kuponotok?2017. ápr. 3. 14:51
1/8 A kérdező kommentje:
Ja és látatok már Kiskegyedben kupont? Én még csak a Glamourban. :/
2017. ápr. 3. 14:53
2/8 anonim válasza:
Kiskegyedes kupon holnaptol kaphato ugy tudom.
3/8 Metionin válasza:
Én 5én akarok a DM-ben és a Rossmannban venni szépségápolási dolgokat (hajfesték, arctisztító stb.) meg macskakaja kuponom van :D
Ilyen végösszeges nincs, csak az 50 és a 25%-osak.
5/8 anonim válasza:
Sajnos pont nem lesz elverhető pénzem de max az alapból is használt hajfestékem venném.
6/8 anonim válasza:
Nem fogok ész nélkül költekezni, igy csak ami épp fogyóban van és megvettem volna Glamour napokon kívül is: Szempillaspirál, piros rúzs, mindkét 50%-on lesz, szóval mák. Max. H&M-ben fehér basic trikó vagy croptop. :)
7/8 anonim válasza:
DM-ben vásárolnék, illetve kinéztem egy Devergo cipőt. Ezen kívül fölsőkre vadásznék, de nincs meg konkrétan, hogy milyenre, csak valami tavaszi, szellős darabot szeretnék.
8/8 anonim válasza:
Szia! Én egy-két kozmetikumot vettem, illetve tisztítószereket.
Nekem 10%-os rossmann kuponom is volt, így az is lejött még a végösszegből. Egyébként nem tudom mi alapján adnak/osztanak ilyen 10%-os kupont, mert nálunk az egyik faluban tesznek a postaládába,a másikban nem. Én pl a kolléganőmtől kaptam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!