15-16 évesen lehet tenni tetoválást?
16:24
szorítok neked hogy sikerüljön :D
16:25
wow :D nekem nagyon tetszik :D
Megcsinálják 15 évesen is felénk, barátaimnak is van.
Viszont szerintem nem érdemes. Belegondolok hogy én 15 évesen valami cuki színes mintát szerettem volna magamra tetováltatni, ma már 25 évesen marha nagyon szégyellném azt a cuki tetkómat. Szóval inkább várj amíg kifejlődik az ízlésed... különben nagyon megbánod majd:)
Én is nagyon régóta akartam, de hát drága dolog valljuk be. Még ilyen pici minta, amilyet te akarsz is 5000-10000 között mozog, ha ennyi a zsebpénzed, irigyellek...
Az igényes helyeken is tetoválnak 18 év alatt szülői engedéllyel, szülő személyes megjelenésével adhatja áldását a dologra, de tetoválók is felhívják a figyelmet, arra, amit az előzőek mondtak: nyúlsz, nyúlik a bőröd és csúnyul a tetkó.
Én most vagyok 22 éves már vagy 5 éve szeretnék, és nagyjából megvan a terve a fejemben, mostanra jutottam el odáig, hogy már tervezik nekem a vázlataim alapján, és nemsokára időpontom is lesz és ki is tudom fizetni. :)
amugy ismerösöm 14 évesen csináltatta az elsö tetkoját és ma már 20 éves és nem mosodott elxd
15L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!