15-16 évesen lehet tenni tetoválást?
Amíg nem töltöd be a 18-at, addig nem lehet tetkód. Ez azért fontos, mert 20 éves korodik még nyúlni fog a bőröd(növekedés). A képet sajnos nem tudom megnyitni, de ha most rávarratsz magadra valamit, pár év múlva egy elmosódott valami lesz.
(tetoválóművész vagyok)
Nyugi, van még idő ;)
4 év múlva még kitudja, milyen tetoválást akarsz. Nekem a legelső tetoválásom a saját rajzom volt. Elvittem papíron, megcsinálták és most is azt nézem :) Igaz, elhalványodott az idők során, de ha én 14 éves koromban varrattam volna magamra... egy nagy paca lenne a helyén :D
Ez a pár év egy pillanat alatt el fog telleni, csak légy türelmes, megéri! ;)
köszi :D
megmutatod hogy mit rajzoltál?:D
Maga a rajz nincs már meg, fényképezőgépem sincs itt jelen pillanatba.:S (Majd máskor, jó) :)
Az meg, hogy valakinek 16 évesen tetoválást varratak, csak gratulálni tudok -_-'
Az ismerősöd meg fogja bánni, hogy ennyi idősen csináltatta meg, pár év múlva el fog mosódni... aki tetoválta őt, gondolom csak a pénzért csinálta és nem szívességből...(én pénzért IS, de kedvből is csinálom) :)
16:04
oké:D
várni fogom :)
én is kiváncsi vagyok a rajzodra:)
am. én is 16 éves vagyok és jövöhéten megyek csináltatni..
én már fél éve rajzolom az enyémet és alig várom h a lapockámon legyen:)
Kérdező:
Aki csinálta nekem a tetkót, fel tudta tenni a netre. Adott egy linket, miközben varrja rám :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!