Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Aki tetoválást csináltat, nem...

Aki tetoválást csináltat, nem gondol arra h hogy fog kinézni 70 évesen?

Figyelt kérdés
Szóval mikor megcsináltatod fiatal vagy, a bőr sima de 70 éves öregként már elég összeaszott lesz a bőr...És akkor szerintem már nagyon taszító (bár szerintem amúgy is az)...
2009. febr. 16. 20:27
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
97%

De gondol. Ugy gondolja, hogy már nem fogunk olyan ruhában járkálni, mint most. 70 évesen gondolom már amúgy is tök mindegy, hogy ott van-e, vagy nincs, mert őket már nem nézik a fiatalok. Az ember párja meg azért szeret, mert aki, és nem az aszott bőrére fog fintorogni.

A lényeg, hogy most jól néz ki!

2009. febr. 16. 20:34
 2/16 anonim ***** válasza:
100%
A tetoválásom hozzám tartozik. 70 évesen eleve nem fogok már úgy öltözködni, hogy az látszódjon, meg ha látszódik is...ne engem figyeljenek, semmi közük hozzá.
2009. febr. 16. 20:40
 3/16 anonim ***** válasza:
100%
20 évesen megcsináltatom, és 70 évesen csúnya. De addig 50 évig tetszett, te ebbe nem gondolsz bele? Vagy abba, hogy egyszer élsz?
2009. febr. 16. 20:59
 4/16 A kérdező kommentje:
Belegondolok csak ma láttam egy férfit akinek a karján egy nagy sárkányos tetoválás díszelgett és hirtelen eszembe jutott hogy az a hatalmas sárkány milyen látvány lesz ha már nem lesz ilyen izmos és sima a bőre...:P És nem bírtam kiverni a fejemből...
2009. febr. 16. 21:17
 5/16 anonim ***** válasza:
100%

Ó én imádom a tetkós férfiakat, nehogy ,megfossz tőlük:D

Viszont kifejezetten vagány dolog, ha valakinek a nagypapija/nagymamija tetkót visel. Másrészt 70 évesen már nem mindegy?!

(Én viszont két perc alatt változtatom az ízlésem, ezért nincs semmi, amit magamra akarnék...)

2009. febr. 16. 21:33
 6/16 anonim ***** válasza:
100%
Az előttem hozzászólok már mindent elmondtak. Még annyit fűznék hozzá, hogy mire a mostani "tetkós" generáció 70 éves lesz, ez valószinűleg nem lesz furcsa, inkább megszokott.
2009. febr. 16. 23:31
 7/16 anonim ***** válasza:
100%

Az előző válaszoló gondolatát továbbfűzve:

mire ez a generáció eléri a 70-et, addigra szerintem a technika is ott tart majd, hogy nyom nélkül el lehet tüntetni, hisz eltelik 50 év, már most is vannak eltávolítási technikák.

Szerintem is vagány egtetovált nagymami vagy egy nagypapi, ha van egy kis esze, akkor anno nem divatból tetováltatott, hanem mert képvisel valamit vagy számára annak a tetoválásnak fontos jelentése van. Erre 70 évesen is büszke lesz.

Másrészt azt meg már nem sokan látják, toppokban nem jár egy néni, hogy a hasa, dereka, háta látszódna, a nagypapák sincsenek izompólókban, nincs rajtuk mini, legfeljebb a strandon látható vagy házastársi élet alatt. De amint már említettem, ha nem divatból varratta magára, akkor nem fogja szégyellni sehol.

Egyébként meg nem tartom visszataszítónak, csak mert ráncos, elöregedett a bőr, amit a tekó van. Egyszer te is így fogsz kinézni. Aki ezt nem fogja fel, annak visszataszító.

2009. febr. 17. 08:32
 8/16 anonim ***** válasza:
100%
70 évesen is a tied lesz akárhogy is fog kinézni, hiszen hozzád tartozik. Ennyi erővel ne is öregedjen meg senki mert csúnya lesz a bőre, ráncos lesz, stb....ha tetováltatsz ha nem a korod akkor is utol fog érni előbb vagy utóbb.!
2009. febr. 17. 10:16
 9/16 anonim ***** válasza:
100%

Az összes eddigi válasszal egyetértek, tényleg minden gondolatomat leírták már. Köszönöm :)

Még annyit, hogy én is láttam már öregeken tetoválást. Nekem aztán ugyan mindegy. 20 éves létemre egyébként sem vonzz egy 60 éves pasi, tehát közömbösen nézek rá. Most hogy van-e tetoválása vagy nincs, nekem mindegy. Őszintén nem érdekel.

2009. febr. 17. 18:30
 10/16 anonim ***** válasza:
100%
én nem gondolok rá :D 1. addig még van legalább 50 év :D 2. majd felveszek valami nagymamiruhát :D 3. mivan ha nem is élek addig?XDXD
2009. febr. 17. 23:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!