Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Aki tetoválást csináltat, nem...

Aki tetoválást csináltat, nem gondol arra h hogy fog kinézni 70 évesen?

Figyelt kérdés
Szóval mikor megcsináltatod fiatal vagy, a bőr sima de 70 éves öregként már elég összeaszott lesz a bőr...És akkor szerintem már nagyon taszító (bár szerintem amúgy is az)...
2009. febr. 16. 20:27
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%

70 évesen,jó esetben még él a férje,akivel régóta házasok,szeretik egymást,minden jó.És nem azt fogják nézni,hogy melyiküknek csúnyább az aszott bőrén a tetkó....XD

14/L

2009. febr. 18. 18:26
 12/16 anonim válasza:
100%

Hát szóval erre 2 meglátásom van: szerintem elég vagány dolog, amikor nagypapi/nagymami bőrén ilyesmi emlékek húzódnak, így egészek, meg a csemete is ámul. Nekik ez rengeteget jelent, mert képvisel valamit, ami régen meghatározó volt számukra.

A másik dolog meg... neked úgy istenigazából mi olyan sok közöd van hozzá, hogy "HOGY NÍZ MÁ' KI?!" meg "NOOORMÁÁLIS?!"

Akinek nem tetszik, ne nézze. Mindenkinek, és neked is természetesen joga van a véleményéhez, de hogy itt fikázni.. hát nem is tudom...meg az illetőket sem ismered

(különben ezt nem provokatív jelleggel írtam)

2009. febr. 19. 17:43
 13/16 anonim ***** válasza:
100%
Csak annyit fűznék a többi hozzászóláshoz hogy b.zmeg majd pont azért nem fogja megvalósítani magát meg belemenni dolgokba mert jaj 50 év múlva... ráér majd akkor aggódni, egyszer élünk.Másrészt 70 évesen azért élt annyit az ember hogy magasról leszarja hogy most milyen lett a bőre meg a tetoválás.:D
2009. ápr. 12. 21:33
 14/16 anonim ***** válasza:
100%

Tőlem is megkérdezik sokszor hogy hogy fokok kinézni 70 évesen.

Azt szoktam mondani hogy én szarul de a tetkóim faszán :)

2009. máj. 20. 21:33
 15/16 anonim válasza:
100%
Sakkor mivan??egyszer elsz...msot azert ne csinaltass tetovalast mert h mijen lex 70 evesen...pff..
2009. júl. 4. 23:32
 16/16 anonim ***** válasza:

Én 19éves lány vok most fogok csináltatni egyet a lapockámra mindenki azt mondja hogy majd ha idős leszek... KIT ÉRDEKEL? akkor már nem járok csőtopba vagy trikóba. Senki se látja rajtam kívül meg a páromon kívül ő meg nem hiszem hogy, ezért fog elhagyni Xév után xD

Szal aki akar az hajrá EGYSZER ÉLÜNK és sok van még az öregségig addig élvezzük ki :D De mondjuk direkt figyeltem hova csináltatom hogy azért szottyosan már ne lássák. Addig is el tom takarni ha akarom mert a lapocka nem mindenből van ki. És nem aktuális divat dolgot varratok hanem egy Magyar népi motívumot. :D

2010. júl. 13. 12:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!