Lehet tetoválást csináltatni 14 évesen szülői beleegyezéssel?
18év alatt nem lehet semmien beleegyezéssel tetkó. már énis megérdeklődtem 16évesen h "szülőit beleegyezést se fogadtok el.? kérdeztem mondta a srác h 18 at be kell h töltsem."
de vannak olyan szalonok ahol nem fordítanak nagy tekintélyt a szabályokra és megcsinálják neked.
én megkérdeztem azt is h mivel fertőtlenít. hol ott tudtam már csak azért mégis. am nem látszik a szalonon h lepukkant-e v pazar.:)
plázában is lehet igénytelen és nem megfelelően üzemelő szalon.
am ahol laksz neten utána nézel 1 szalonnak és a cím szerint elmész. ott megkérdezed h vállalnák-e. bár kétlem mivel ez elég nagy "felelősség" az alkalmazott részéről és a szalont is becsukathatják ha kiderül h ott készült. szüleid nem fogják kicsapni a biztosítékot.? :)
Hát nem tudom, de az én bnőim anno 16-17 évesen csináltattak tetkót. nem is egyet
Nem kellett hozzá semmiféle beleegyezés. Bár az igaz, h ez 3-4 éve volt
Együtt érzek veled,nekem a 15 éves kutyusom halt meg pár hónapja.:(
Mellesleg nem lehet 18 éves kor alatt csináltatni,az olyan szalonokban,ahol meg megcsinálják,na,az a tetkó olyan is...
hu`hat nalunk 16`tol lehet szuloi beleeggyezessel :P
amugy tudom hogy faj hogy elveszitetted kutyusod.. en is 8 evig vele votlam egy nemetjuhasz volt.. de elkelett altatni..
sokszor almodtam vele es volt mikor sirva keltem fel :(
nagyon rossz erzes.. de szerintem ettol meg nem kene magadra tetovaltassd mert kesobb majd megfogod banni..
es gondolj bele !!
hany rokonod meghalt mar vagy sajnos emgfog.. nem lehet mindenki kepet magunkra tetovaltatni !!
amugy sajnalom a kutyid !
pusz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!