Lehet tetoválást csináltatni 14 évesen szülői beleegyezéssel?
Figyelt kérdés
A kutyám meghalt pár hónapja. Nagyon szerettem és hiányzik. 13 évig mindig velem volt. Így szeretnék emléket állítani neki, hogy örökre velem maradjon. Legális 14 évesen tetoválást csináltatni és ha igen tudtok helyet mondani hogy hol? És milyen árban lenne egy színes kb. 7x7-es kép? Előre is köszi.2009. ápr. 12. 23:16
11/16 anonim válasza:
Biztosan vannak olyan helyek ahol beleegyezés nélkül megcsinálják, de tényleg igaza lehet az előttem szólóknak abban, hogy az a tetkó olyan is lesz.. igényes helyeken ahol profik dolgoznak, nem kockáztatják meg a büntetést és a rossz hírnevet. Szerintem várj még azzal a tetkóval pár évet és akkor lehet rájössz, hogy nem csak így lehet emléket állítani a szeretett kutyusnak. Idősebb korodban lehetséges, hogy megbánod!!! Én is akartam 15 évesen tetkót és most de örülök, hogy nem csináltattam... Inkább vidd el a kutyus képét egy festőhöz és festesd le, akadsz ki a faladra. Ez az igazi emlék, nem egy tetoválás!
12/16 anonim válasza:
Ha meg is csinálnák neked a tetkót kérlek gondold végig, 14 éves vagy nőni fogsz nyúlni fogsz, talán még hízni is fogsz. Ha véletlenül egy olyan helyre rakod a tetoválást ahol nyúlik a bőröd, az szépen fog kinézni később.
Én 19 évesen csináltattam a tetoválásom, nekem a fekete kb 7x7es volt 20ezer. Nem egy olcsó dolog.
13/16 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat. át fogom gondolni.
2009. ápr. 14. 14:35
14/16 anonim válasza:
bocs hogy, nem a kérdésre válaszolok, de sztem ha magadra tetováltatod, gondold át, lehet hogy a bánatra fog emlékeztetni.a barátnőm neve a karomra volt tetováltatva, a barátnőm meghalt, és ezután akárhányszor ránéztem a karomon a nevére, bárhol voltam bármikor, nagyon elszomorodtam, és néha... azóta eltávolítattam
15/16 anonim válasza:
lehet tetkód, én voltam tetováltatni 14éves vagyok és lehet, csak szülői aláírás kelett és ennyi. szolnokon élek itt olyan 5ezer körül van. :DD:D:
16/16 anonim válasza:
Nekem a csuklómon van tetoválásom amit 13 évesen csináltattam és azóta nem bántam meg
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!