14 évesen mennyi smink számít soknak?
Figyelt kérdés
2017. ápr. 26. 16:36
2/3 anonim válasza:
Szerintem a korrektornál és a szempillaspirálnál nem érdemes ebben a korban tovább menni.Még esetleg a tus vagy a szájfény.De műszempillát,alapozót meg erős szemsminket ne csinálj magadnak,nem éri meg.De ez lehet csak az én véleményem.Ha problémás a bőröd akkor is használj inkább BB krém-korrektor kombót,ezek nem zárják el annyira a pórusaidat.Remélem tudtam valamit segíteni! :) 17/L
3/3 anonim válasza:
Attól függ milyen a borod állapota, ha csak a játék kedvéért akkor korrektor, spirál, valamilyen szemöldök termek(!!)
Ha viszont rendes eltüntetésre kell, bb krém meg mindig meg remek választás tiniknek ( nem draga nem "maszkos hatású" relatív olcso hidratal) ha nagyon vörös a borod zöld korrektort vigyek alá.
A lényeg hogy egyenletesen kend el
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!