Baj ha 12 évesen van rajtam egy pici smink?
Alapozó,pirosító és néha egy pici szempillaspirál. Nem feltűnő,de szebb tőle az arcom.
Mi a véleményetek erről?
Negatívak kerüljenek!
Előre is köszi!
12/L
Szerintem nem baj, de a termékek minőségére figyelj oda, illetve a bőrápolásra is, mindennap kíméletesen távolítsd el a sminket az arcodról és használj hidratálókrémet.
Én is nagyon fiatalon kezdtem el sminkelni, mindenkinek más az érdeklődési kora, nincsen ezzel baj szerintem.
"Negativok kerüljenek."
Azt gondolod hogy téged ezért csak dicsérni lehet.
Azt azért tudd hogy minden szépészeti anyagban van vegyi anyag. Ami káros a bőrre. Na most minél többet használsz, annál több vegyi anyagot viszel a bőrödre.
Úgy hogy 12 évesen neked még nem kellene semmit magadra kenni, mert ettől nem leszel szebb, csak hamarabb tönkre megy a bőröd.
Szerintem,ha nincsenek pattanásaid és nem piroskás az arcod,akkor az alapozó felesleges,mert eltömíti a pórusaid még idő előtt.Ha viszont problémás a bőröd,akkor meg tudom érteni.Ennyi idősen én szenvedtem vele nagyon.
Szempillaspirál szerintem oké :)
Igen sajnos piroskás a bőröm,főleg a homlokomon szóval csak egy pici alapozót de rakok rá. A szempilláim elég kicsik,szinte nem is látszódnak,a bőröm falfehér szóval a pirosító azért "kell".
De nagyon köszi annak aki rendesen válaszolt!
Nekem 18 éves koromig nem engedte anyukám, hogy alapozót,pirosítót használjak.
Korrektor,szempillaspirál 14-18 éves korom között,szalagavatómkor volt rajtam először alapozó,szemhéjpúder stb.(19.szülinapom után 1 héttel)
Szerencsére nekem olyan az arcom,mint a babapopsi,korrektor a szemem alatti karikákra kellett csak,így nem éltem meg hú de nagy traumaként,hogy minimálisan sminkelhettem.
Szerintem viszont egy hatodik-hetedikes kislánynak nem kéne alapozót használnia, főleg,hogy esélyes,hogy nincs szépen eldolgozva,egyenletlen. Biztosan nem tudnád korrektorral, esetleg maximum bb krémmel palástolni a pirosságot? A pirosítót ha ésszel használod,lehet szép, spirál belefér. Próbáld meg felváltani az alapozót valami mással inkább kicsi lány,hidd el, nem ellened beszélek,csak vigyázz a bőrödre, olyan fiatalka még.
Mi a véleményetek erről?
Negatívak kerüljenek! < plusz egy jó tanács, a negatív kritika is kritika. Gondold át,hogy van-e igazság tartama,és vedd figyelembe a szándékot. Ha rossz, természetesen nem kell vele törődni,de ha negatív kritikát kapsz, jó szándékkal, akkor érdemes átgondolni, hogy igaza lehet-e az illetőnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!