Szerintetek 12 évesen túl sok a hétköznapokra korrektor és ajakápoló?
Figyelt kérdés
Nincsen olyan sok pattanásom, de ha még is kijön egy-kettő, akkor azt korrektorral elfedem, a számra pedig nagyon nagyon kicsit csillogós ajakápolót szoktam használni. Szerintetek ez nem sok? Azért kérdezem ezt, mert nem szeretném, ha a rossz nénikre hasonlítanák. 😊 Előre is köszi a válaszokat! 😙2017. jan. 13. 18:03
1/15 anonim válasza:
Nem, ez pont a korodnak megfelelő. :)
2/15 anonim válasza:
egyaltalan nem sok, alkalmankent sztem meg a spiral is belefer.
3/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Jöhetnek még! 😊
2017. jan. 13. 18:33
4/15 anonim válasza:
12 évesen ezek teljesen felesleges dolgok. De szerencsére nem az én felelősségem, hanem a szüleidé.
5/15 A kérdező kommentje:
Hogy érted, hogy felesleges dolgok? Akkor nem kenek magamra semmit, ha minden rendben van. Ha nincs pattanásom, egyértelműen nem kenek magamra korrektort sem. Ajakápolót (nem szájfény, ha valakinek így könnyebb, szőlőzsír) azért használok, mert néha cserepes a szám, de ha nem az, akkor természetesen azt sem használom.
2017. jan. 13. 18:45
6/15 anonim válasza:
Szerintem egyáltalán nem tulzás.
Én is használtam már ezeket akkor. :)
xoxo 16/L
7/15 anonim válasza:
2-es vok. sztem pont hogy az igenyesseg jele, h nem hagyod, hogy a gennyes pattanasokon gyonyorkodjenek masok. anno volt olyan oszt. tarsam, akire ugy kellett mar raszolni, h torolje le az arcarol a kicsattant gennyes pattanast, mert nem vette eszre... meg sok korrektorban olyan anyagok vannak, ami antibakterialis es segitik, hogy hamarabb tul legyel a gyulladasos fazison.
8/15 anonim válasza:
Szerintem ennyi bőven jó, vagy max ha a korrektor olyan maszkos hatást kelt esetleg lejön esetleg egy kis fixáló púdert tennék rá, az nem is látszik.
9/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen! Ha nagyobb leszek, nem lesz csúnya az arcbőröm?
2017. jan. 14. 09:08
10/15 anonim válasza:
Az, hogy később milyen lesz, nem lehet megmondani. Én 21 vagyok, de a menzeszemkor mindig kijön 1-1 pattanás, és zsíros a bőröm.
Egyébként szerintem nem sok. Én ennyi idősen ha sulibuil volt még szemceruzát és spirált is felraktam, de volt olyan osztálytársam, aki 11 éves korától folyamatosan sminkelte a szemét (ceruza+spirál). Elsősorban pedig nem a sminktől leszel "rossz nénis", hanem a viselkedés(ed)től.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!