Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Szerintetek 12 évesen túl sok...

Szerintetek 12 évesen túl sok a hétköznapokra korrektor és ajakápoló?

Figyelt kérdés
Nincsen olyan sok pattanásom, de ha még is kijön egy-kettő, akkor azt korrektorral elfedem, a számra pedig nagyon nagyon kicsit csillogós ajakápolót szoktam használni. Szerintetek ez nem sok? Azért kérdezem ezt, mert nem szeretném, ha a rossz nénikre hasonlítanák. 😊 Előre is köszi a válaszokat! 😙

2017. jan. 13. 18:03
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Szerintem ennyitől nem lesz semmi gond de ha félsz hogy baja lesz a bőrödnek este használj a bőrödhöz való arcápoló krémet.
2017. jan. 14. 09:32
 12/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat! 😘😢
2017. jan. 14. 13:46
 13/15 anonim ***** válasza:
semmi baja nem lesz a borodnek. miss sporty, meg a clean&clear nagyon jok! annyira figyelj, h ne a szazas boltos gagyit hasznald, mert csak zsirosabb lesz tole a borod es semmi sincs benne, ami gyulladascsokkento.
2017. jan. 14. 14:17
 14/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen! 😙
2017. jan. 14. 21:30
 15/15 anonim válasza:

Én is ennyit használtan 12 evesen. Azóta már bejött a szempillaspirál, szemöldökfeltöltés.

Viszont ha kened magad, estére ajánlom neked a következőket:

1.Tonikozd le az arcod este!

2. Sószappannal kend be, 5-10 percig tartsd rajta majd mosd le.

3. Aloe vera sprayből fújj egy vattapamacsra, kend át a bőröd, hagyd rajta éjjelre.

És reggel már mehet az újabb smink :)

Remélem segítettem:)

Puszii

16/L

2017. okt. 9. 13:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!