Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Mit tudnátok ajánlani ezek...

Mit tudnátok ajánlani ezek közül? (Többi lent)

Figyelt kérdés
Több ok miatt is elszeretnék kedneni sminkelni, mivel elég idős vagyok hozzá. De nem igazán tudom, hogy milyen márkájú szempillaspirált vagy folyékony ajakápólót használjak. Egyik dologra sem szeretnék 3500Ft-nál többet költeni.

2016. szept. 1. 16:14
 1/6 anonim ***** válasza:
Dm, Avon. Százforintosból ne, mert nem lehet tudni, hogy miféle szemetek vannak benne. A többsége Kínából származik.
2016. szept. 1. 16:31
 2/6 A kérdező kommentje:

Köszi :)

És véletlenül közvetlen márkát tudsz mondani??

2016. szept. 1. 16:33
 3/6 anonim ***** válasza:
En a Catrice markat ajanlom, nagyon jok a cuccaik:)
2016. szept. 1. 17:19
 4/6 A kérdező kommentje:
Köszi :)
2016. szept. 1. 19:26
 5/6 anonim ***** válasza:
Az hogy drága valami nem feltétlenül jelenti azt hogy jó is. Szóval kezdetben nyugodtan kísérletezz olcsóbb márkákkal. Ott a She, Essence, Miss Sporty, Catrice... Ezek egész jó termékeket gyártanak, elérhető áron.
2016. szept. 2. 12:44
 6/6 A kérdező kommentje:
Igaz. Nem feltétlen csak drágákat akartam venni. Köszii ;D
2016. szept. 3. 09:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!