Körömlakk márkák közül mit tudtok ajánlani? Ami lehetőleg nem tul márkásm, de könnyen kenhető, kevrehtő, gyorsan szárad, hosszan tartó és könnyű lemosni.
Figyelt kérdés
2012. júl. 7. 15:32
1/10 anonim válasza:
moyra az nagyon jó, plusz nekem még ami jól bevált az mini color rama (a maybellintől, ez a fajta olyan 600-700ft, míg a másik 400ft)
2/10 anonim válasza:
Én az Eurós boltokba szoktam körömlakkot venni, ott a Lora Express Finish a legjobb, bár a fehér nagyon lassan szárad meg, de a többire semmi panaszom nem volt! Ha nem mosogatsz, nem rágod stb, akkor sokáig is bírja. És jók a színek :) Használok még szintén ott is kapható Rose Nails dekoráló lakkokat, ezek is nagyon jók, könnyű velük dolgozni :) Aztán van egy, amit most próbáltam, a SHINE, nekem neonpink-be van, egy kis ajándékboltba vettem 290ért, gondolom máshol sem sokkal több. Multivitaminos (tök erősek most a körmeim, bár most elég változatosan is étkezem) és tartós! Remélem tudtam segíteni :)
3/10 anonim válasza:
nyc (müller, rossmann)
maybelline
5/10 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen:)
2012. júl. 7. 17:43
6/10 A kérdező kommentje:
én nekem az essence nem jött be:/ de a Lo'réal.ról mit gondoltok??
2012. júl. 7. 17:48
7/10 anonim válasza:
NYC tényleg nagyon jó, rosmannban vettem 500 ft-ért és fedőlakkal ami egy sima essence volt bírta 7 napig. A 8. napon kezdett el lekopni.
9/10 anonim válasza:
Nekem az Essence lakkok a kedvenceim, sokféle színben kapható (bár mostanában a szép színek üresek és csak szürke, barna meg ilyesmi színei vannak)
Tehát szerintem ez a lakk elég jó, olcsó és elég pigmentált.
Persze ki lehet fogni olyat, ami több réteges, de szerintem megéri.
10/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm:)
2012. júl. 11. 00:40
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!