Hol tartjátok fülbevalóitokat?
Én eddig egy kosárkába tettem, de már annyi felhalmozódott, rengeteg..., hogy állandóan összeakadnak, meg is sérülnek ilyenkor, és kész csoda kigubancolni őket utána.
Ti hova akasztjátok használat után?
Láttam már hungaroceles megoldást is, de az csak az "akasztós" fülbevalóknál jó, a pici "átlyukasztósak"nál nem működik.
Köszönöm előre is a válaszokat!
Én öcsémtől kaptam egy saját készítésű ékszertartó-állványt :) Közepes vastagságú (egy-másfél mm vastag) rézdrótból hajtotta: az alján a drótokat összehegesztette, fölül pedig szabályos kör alakban kifelé állnak kacskaringósan meghajtva a drótok. Lejjebb egy kisebb körben, följebb pedig egy nagyobb körben, így 2x6-8 db ráfér, nagyon praktikus és szép dísz is tulajdonképpen.
Pl. mint ez, de ettől sokkal nagyobb és szebb:
Ilyen füstölőtartókat használok, így típusokként is könnyen tudom szelektálni őket.
Sokat gondolkodtam a szúnyoghálós fajta tartón, csak macskáim vannak, el kell rejtenem őket:).
Nekem van egy műanyag állványom, olyan, mint amin a boltokban is van a fülbevaló. A felső sorokban vannak a lógósak, alul pedig a bedugós fülbevalók.
Tesóm pl. nagyon vastag kartonból csinált fülbevaló tartót. Egy kb. 10x10 cm-s kockát vágott mi belőle, amit felosztott kis négyzetekre. Egy jó vastag tűvel minden kis négyzetbe szúrt két lyukat és voila, kész a fülbevaló tartó. :) Beletette a fülbevalóit, majd a tartót felakasztotta a parafa táblájára.
Második vagyok!
Esetleg még az jutott eszembe, hogy egy nagyobb koktélos pohár szélére aggatni őket, a pohárba pedig lehet, a bedugósakat, azok úgysem akadnak össze túlzottan:
Vagy akár 2-3 darabot is befoghatsz, ha annyi fülid van, kidekorálhatod üvegfestékkel, stb.
Köszönöm mindenkinek a hasznos választ, ment a zöld kéz mindenhova!
Találtam egy videót is a "hogyan legyek jó nő?" szériában, Takács Nórával, ő egy képkeret hátulját vonta be csipkével, rajzszög segítségével, és a csipkére akasztotta a fülbevalókat, azt hiszem, ezt megpróbálom.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!