Lányok! Ti hol tartjátok a fülbevalóitokat?
Figyelt kérdés
én gyűjtöm őket,és már rengeteg van...(30-50) között és folyamatosan bővítem...
eddig az ékszeresdobozom gyűrűtartojában tartottam őket,de már túl sok van,nemtudok többet odarakni,s segítségeteket szeretném kérni,hogy mibe tároljam őket..
2010. aug. 29. 15:23
1/11 anonim válasza:
nikecell lapba szúrkálom bele. (:
2/11 anonim válasza:
Tudod vannak azok a kis fehér zizis tömbök amit dobozokba raknak, hogy ne törjön szét a szállítandó cucc. Na egy olyanom van csak bevontam, hogy ne hulljon és mivel nekem is sok van így kivágtam egy akkorát amekkorán elfértek a fülbevalóim beleszurkáltam és kész.
3/11 anonim válasza:
Sehol nem tartom, mert nem szeretem a fülbevalókat.
15/L
4/11 anonim válasza:
Vannak ilyen műanyag tárolódobozaim és azoknak a szélére akasztom :) Megy nagy ékszeresdobozba szoktam betenni őket.
5/11 anonim válasza:
Én a ruhás szekrényem belső oldalára tettem be néhány csavart,alá rögzítettem egy kisebb hungarocelt,és abba szúrkálom bele az összes fülbevalóm:)
6/11 anonim válasza:
Nekem egy pálca van az egyik polcba szerelve és arra akasztgattam rá.
Ł/15 ^^
7/11 A kérdező kommentje:
köszönöm a tippeket :P
lettek ötleteim :] amugy nekem 'lógós' fülbevalóim nincsenek,mert azokat nem szeretem,de tényleg köszi.
2010. aug. 29. 17:03
8/11 anonim válasza:
9/11 A kérdező kommentje:
ez nagypn jó ötlet :O köszönöm :)
és mennyibe került?
2010. aug. 29. 19:38
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!