14 évesen ez sok lenne?
Figyelt kérdés
Alapozó/korrektor, labello, szempillaspiral
Ez a kis "smink" nem lenne túlzás suliba?
2016. nov. 4. 23:00
4/10 anonim válasza:
Alapozót szerintem hagyd ki. Ebben a korban vagy amúgy is szép a bőröd, vagy épp most van a "nehéz korszaka", akkor viszont csak ront az állapotán. Szabadabban lélegzik nélküle a bőr :)
5/10 anonim válasza:
En is ennyit hasznalok, nem sok :) 14L
6/10 anonim válasza:
Ugyanezeket használom 14 évesen. Nem sok és nem is feltűnő. Nekem az alapozó sem rontott a bőröm állapotán...
7/10 anonim válasza:
Nem sok. Az alapozó pedig nem fog rontani a bőröd állapotán ha minden este lemosod.
9/10 anonim válasza:
Én szintúgy ezeket használom :) szerintem egyáltalán nem sok, és egyébként nekem sem rontott a bőröm állapotán az alapozó :) Nyugodtan használd őket!
10/10 A kérdező kommentje:
Koszonom😇
2016. nov. 5. 22:00
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!