Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » 15 évesen ennyi smink túlzás?...

15 évesen ennyi smink túlzás? Ti mennyit használtok?

Figyelt kérdés
Az arcomra BB krémet használok, ami szinte csak kiegyenlíti a bőröm, ha valami csúnyább bőrhibám van arra korrektort használok, ezt egy púderrel fixálom. Szememre egy kis fehér fényű púder, hogy kevésbé tűnjek fáradtnak és spirál. Számra ajak balzsam ugyanis nagyon könnyen kiszárad.

2016. szept. 25. 21:50
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
0%
A bb krém sok. Nem kell. Értem én, hogy vannak bőrhibáid, de akkor se kell, főleg nem ennyi idősen. A szemhéjpúder helyett inkább egy vékony tusvonalat húznék.
2016. szept. 25. 21:55
 2/11 anonim ***** válasza:
50%
15 évesen bármennyi smink túlzás. Korrektor esetleg, meg balzsam jöhet, de ennyi.
2016. szept. 25. 22:04
 3/11 anonim ***** válasza:
39%
Begyepesedett emberek... Maga a kerdes is hulyeseg ha neked ennyi tetszik ennyit hasznalsz ne masok velemenye erdekeljen..kb en is ugyanennyit használok csak szemhéjpuder es bb krem nelkul csak meg a szemoldokom csinalom meg porral mert hiányos. Sztm ez pont eleg ha szerényebb vagy nem az a csicsamániás...egyebkent neked van igazad ennyi eleg. Es ne halgass az olyanokra akik szerint ez tul sok... Erdekes egy 12 eves hasonlo kerdesehez azt irjak 2-3 ev mulva ami pont a te korod...egyebkent a bb krem karos hatasai szoveg hulyeseg mivel ez nem alapozo es nemelyikbe eleg jo hidratali cuccok vannak. 13/L
2016. szept. 25. 23:12
 4/11 anonim ***** válasza:

Egyáltalán nem sok szerintem. A fehér púdert mondjuk én is inkább lecserélném valami szép szaténfényű nude színre.

Én többet használok, de én 31 vagyok :)

2016. szept. 26. 17:32
 5/11 anonim ***** válasza:
36%

#3 Tipikus "13 éves kislány okoskodik smink témában". Rnnytidősen már jobban értesz a sminkhez mint egyes felnőttrk??!! Mással kéne foglalkozni.

Ja és amit írtál se teljesen igaz, olvass már utána a BB krémnek mielőtt okoskodsz...

2016. szept. 26. 18:37
 6/11 anonim ***** válasza:
Én is 15 vagyok, és semmit nem használok, a bőrhibáimmal, fáradt szememmel vagyok én én, és mégis gyakran szépnek látom magam a tükörben. Esténként arcradírt használok, hajam próbálom a legegésségesebbé tenni, és nagyjából ennyit szánok a szépítkezésre. Az ajakbalzsammal egyetértek, mivel az én szám is könnyen kiszárad, de még nem vitt rá a lélek, hogy vegyek egyet, amikor így érzem, mindig iszom, és elmúlik.
2016. szept. 26. 20:24
 7/11 anonim ***** válasza:
38%
#5 lehet jobban ertek hozza, mert erdekel a dolog...egyebkent miert ne okoskodhatnek? Azt csinalok amit akarok...es kulonben is tanulj meg elobb helyesen irni mielott neki esel a masiknak...ha nem tetszik a valaszom pontozd le nem kell nekem feszulni 😂😂siralmas vagy es mielott megint kioktatnal csak, hogy tudd nem csak ezzel foglalkozom van jobb dolgom is csak erdekel a tema megosztottam a velemenyem. Nem okoskodtam. Egyebkent miert olvassak a BB krem utan? En tudom mi az nem ugy mint egyesek...torodj magaddal ne "13 eves kislanyokat" oktass ki, te szerencsétlen...
2016. szept. 27. 21:54
 8/11 anonim ***** válasza:
0%
Szánalmasak a mai 13 évesek, nem értem miért hiszed, hogy így beszélhetsz egy nálad jóval idősebbel.-.-
2016. szept. 30. 14:31
 9/11 anonim ***** válasza:
A szemhéjpúder szerintem már túlzás. Mondjuk én 15 évesen nem sminkeltem, nem éreztem magam felnőttnek hozzá. Szemhéjpúdert huszonévesen kezdtem használni, akkor is alkalmakra.
2016. szept. 30. 15:40
 10/11 anonim ***** válasza:

Felnőtt nő esetében is rühellem a sminket, de egy 15 éves esetében kifejezetten taszítónak találom.

Főleg a ma divatos sminkvariációkat.

Egyszerűen hányás amiket képesek vagytok magatokra mázolni.

A kinézet is kimondhatatlanul taszító meg maga a tény is.

31/F

2016. szept. 30. 15:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!