Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » 15 évesen ennyi smink túlzás?...

15 évesen ennyi smink túlzás? Ti mennyit használtok?

Figyelt kérdés
Az arcomra BB krémet használok, ami szinte csak kiegyenlíti a bőröm, ha valami csúnyább bőrhibám van arra korrektort használok, ezt egy púderrel fixálom. Szememre egy kis fehér fényű púder, hogy kevésbé tűnjek fáradtnak és spirál. Számra ajak balzsam ugyanis nagyon könnyen kiszárad.

2016. szept. 25. 21:50
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:
Igazából a "veszekedések" okát sem értem mikor ez a smink teljesen természetes, konkrétan szinte nem is látszik hogy az arcomon van. A 7-8. osztályosokon több sminket látok mint magamon 2.-ba lassan 16 évesen.:)Arról ne is beszéljünk velem egykorúaknak mennyi vakolat van a fejükön, de sokak számára egy olyan smink vissza taszító ami a természetes szépséget emeli ki, és az hogy ennyi idősen szeretném/szeretnénk magunkat egy kicsit szebbnek látni nem hiszem hogy olyan nagy bűn.:) Igazából csak kíváncsiságból írtam ki ezt a kérdést de rájöttem kár volt.
2016. okt. 2. 18:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!