Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Normális hogy 14 évesen csak...

Normális hogy 14 évesen csak korrektort használok?

Figyelt kérdés

2016. szept. 18. 11:18
 1/8 anonim ***** válasza:
Van aki még azt se. Éppen elég, a fiatal bőrödre felesleges a sok smink.
2016. szept. 18. 11:34
 2/8 anonim ***** válasza:
16 évesen vettem meg életem első korrektorát,amit azóta is használok,havonta 3x kb. :D Nem használok szempillaspirált,ami meg kb. csodaszámba megy,ettől függetlenül teljesen normálisnak tartom magam. :) 14 évesen kb. azt sem tudtam mik ezek :)
2016. szept. 18. 11:42
 3/8 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!

Én sem direkt használom a korrektort, csak van egy két pattanás és azokra szoktam tenni. De persze ezt is csak amikor a legszükségesebb.

2016. szept. 18. 11:55
 4/8 anonim ***** válasza:
Nem is kell több, max színtelen ajakápló(Labello).:)
2016. szept. 18. 14:06
 5/8 anonim válasza:
Nem hinném, hogy a pattanásra a legjobb egy korrektor. Az csak eltünteti, esetleg még gátolja is az eltűnését.
2016. szept. 20. 13:44
 6/8 A kérdező kommentje:
Van olyan korrektor ami segít eltuntetni es gyogyitja is a pattanast...
2016. szept. 20. 17:35
 7/8 anonim ***** válasza:

nehéz lehet a mai világban a kikent csajokkal felvenni a versenyt smink nélkül, de én megértelek.

de egy smink lehet diszkrét is, és természetes is.

(és én 38 éves "öregasszony" vagyok, úgy mondom ezt) :)

tényleg nem korrektor kell a pattik-ra, de legalábbis nem szabad szárítani ilyen stift-félékkel, sajnos meg kell várni, amíg a szervezeted kezelni tudja a dolgot.

(úgy kábé 18 éves korodra már nem ragyásodik majd a bőröd)

amúgy minden normális, ami szerinted elfogadható. a te tested, a te életed, te döntesz, te tudod a leginkább neked mi a jó, a többiek törödjenek a maguk dolgával :)

egy csajszi azért legyen persze csajos :) ha te csajos vagy kence nélkül is, akkor te kence nélkül is igazán egy jó csaj vagy! :)

2016. szept. 21. 00:40
 8/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm kedves utolsó! De én úgy gondolom hogy smink nélkül (szempillaspirálra gondolok csak) is szép az arcom és ezt már többen is mondták, na és szerintem bőven ráér nyolcadik végére kilencedik elejére sminkelni magam.:)
2016. szept. 21. 21:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!