Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Mennyire ártalmas ha korrektor...

Mennyire ártalmas ha korrektort és szempillaspirált használok? ( Ritkán! )

Figyelt kérdés
Úgy tudom,ezek eléggé öregítik a bőrt,én csak ritkán teszem fel, hogy feldobjam magam. Így mennyit árthatok?

2013. nov. 22. 22:43
 1/6 anonim ***** válasza:
Hany eves vagy? Egyebkent ezzel semmi gond nincs meg akkor sem ha minden nap hasznalod. :) nem fogsz vele artani. Ami art es oregiti a bort az az amikor valaki felken 3reteg alapozot+2reteg pudert. Jo vastagon kihuzza a szemet tussal/szemceruzaval mellesleg felrak 5reteg szempillaspiralt na az egy ido utan artalmas. Amit te csinalsz az pedig termeszetes:)
2013. nov. 22. 22:56
 2/6 A kérdező kommentje:

22 éves vagyok. Nem igazán voltam egy sminkelős típus,

aztán elkezdtem kísérletezgetni,de az erős smink nem áll túl jól,viszont ez a natúr pont elég ahhoz,hogy kicsit mégis feldobjam magam! De akkor ezek szerint belefér még!

Köszönöm!

2013. nov. 22. 23:07
 3/6 anonim ***** válasza:
Nem ártalmas.Voltam nyáron az unokahúgom 8.os ballagásán,ne tudd meg,ott mi volt.Úszni lehetett volna a festékben.
2013. nov. 23. 07:35
 4/6 anonim ***** válasza:

Egyáltalán nem ártalmas, ha ilyen ritkán használod meg pláne. A lényeg, hogy jobb minőségű terméket kell használni, és mindig le kell mosni. Egész életedben minden nap kifestheted magad, spirállal és korrektorral, és ettől még nem lesz bajod.

(Mielőtt valaki belém kötne, nem a báli sminkre célzok, hogy minden nap hordható.)

2013. nov. 23. 11:50
 5/6 anonim válasza:
Hogyha megfelelő termékeket használsz akkor semennyire ártalmas..viszont ha a szempillaspirl régi akkor attól begyullad a szemed,de ha új akkor semmi baj
2013. nov. 23. 15:52
 6/6 anonim ***** válasza:
nyugodtan használd :)
2013. nov. 24. 10:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!