Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Ha korrektort vagy alapozót...

Ha korrektort vagy alapozót teszek a számra és utána használok rúzst vagy szájfényt akkor több ideig marad fent?

Figyelt kérdés

2013. febr. 15. 09:02
 1/3 anonim ***** válasza:

Én úgy tudom, hogy púdert szoktak, nem alapozót.

Kirúzsozod a szád, rá"hammantasz" egy zsepire, majd bepúderezed a szád és újrarúzsozod.

Elvileg így tartósabb lesz a szín.

2013. febr. 15. 13:49
 2/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm kipróbálom :D
2013. febr. 15. 14:04
 3/3 anonim ***** válasza:

Korrektort vagy alapozót akkor érdemes használni, ha mást mutat a rúzs a szádon, mint a kézfejeden. Ugyanis a korrektor vagy alapozó után bőrszínű lesz a szád, így a rúzs is olyan színű lesz, mint a kézfejeden (ugye itt szoktuk kipróbálni a drogériákban).

Egyébként az tényleg igaz, hogy az egy réteg rúzs, a fölösleg leitatása után púderezni kell és erre felvinni a 2. réteg rúzst. Így tartósabb lesz. Sőt, én arra is rájöttem, hogyha a púderezés után úgy csinálom, hogy a rúzst csak óvatosan beleütögetem a púderbe, nem húzom végig a számon a rúzst, akkor még tartósabb lesz az egész, mert nem mozdul el a púder :D

2013. febr. 15. 16:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!