Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » A korrektort alapozás előtt...

A korrektort alapozás előtt kell felvinni vagy utána?

Figyelt kérdés

Ilyenem van [link]

hab állagú alapozót használok és por púderrel fixálom.Mikor kell a korrektort felvinni?

2011. júl. 11. 20:10
 1/9 misssalexa_ ***** válasza:
Alapozás előtt.
2011. júl. 11. 20:12
 2/9 anonim ***** válasza:
Ahogy érzed, én utána szoktam :)
2011. júl. 11. 20:57
 3/9 anonim ***** válasza:
alapozas utan, mert ha elotte kened be, az alapozoval "letorlod"
2011. júl. 11. 21:02
 4/9 anonim ***** válasza:
Alapozás után ajánlják,mert lehet,h elég az alapozó,nem kell a korrektor fedése.
2011. júl. 11. 21:56
 5/9 anonim válasza:
Én előtte szoktam. Mert ha olyan pattanásra teszem, amire sokat kell tenni, akkor azt a sokat nem kell úgy szét kenni hogy ne legyen semmi értelme, hanem rákenem az alapozót, és szinte nem is látszik hogy oda raktam korrektort.
2011. júl. 12. 01:08
 6/9 anonim ***** válasza:
Én nagy sminkelős vagyok, de soha nem használok korrektort, nem is értem miért kell az? Nálam az alapozó mindent elfed amit kell. Már ha van is mit, ez is változó, de korrektorra még nem volt szükségem. Nem tudom minek is kell az, ha ott az alapozó?
2011. júl. 12. 09:19
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
Hát akkor te szerencsés vagy, de ha "nagy sminkelős" vagy illene tudni mire való a korrektor :)
2011. júl. 12. 11:22
 8/9 anonim ***** válasza:
Tudom mire való a korrektor, csak teljesen feleslegesnek tartom, ha ott az alapozó. Legalábbis nekem nincs rá szükségem, elég az alapozó is bőven.
2011. júl. 12. 18:46
 9/9 anonim ***** válasza:
Egyet értek...akinek szép az arca annak azért nem kell alapozó, akinek meg pirosas gennyes pattanása van arra meg még csúnyább ha rákened a korrektort..és ilyen megszáradt, cserepes féle lesz körülötte..
2011. dec. 1. 21:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!