Kritizálhat valaki ilyen külsővel másokat?
#10 nekem második nekifutásból sikerült megnézni és a többi is csak ilyen ízlés kérdése-dolog volt. Csak a csajszi világproblémát csinált belőle.
Szerintem lényegtelen, hogy milyen külsővel kritizálunk másokat, ha kritizáljuk őket az bunkósàg. Persze meg lehet oldani úgy, hogy kedvesnek tűnjön, de ahhoz már kell egy kis tudás.
(Pl Dancsónak is voltak hasonló videói és én, mint lány sem vettem zokon. Hiába "b*uzizzák sokan, azt el kell ismerni, hogy okos, és tanult ember,+ nem fogalmaz lekezelően ilyen témákban)
Ocsmány, kazalhajú
csúnya nő, aki azt hiszi, hogyha másokat ba....ztat, ő szebb lesz.
Attól, h agyonkeni magát, még a széptől ő így is messze van. Hiába az élénk szemsmink meg ribis vörös száj, ezektől a sza..........októl még ő egy fokkal nem lett szebb.
És olyan sápadt, mint egy hulla, műanyag színű, kiszálkásodott és borzos hajjal.
20/nő
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!