Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Csajok tudtok ebben segiteni?

Csajok tudtok ebben segiteni?

Figyelt kérdés
Lattam multkor a dm-ben,hogy van ilyen kis elektromos fogfeherito keszulek 6000Ft-ert es nemtudom hogy hasznal-e ez a kis ledesen vilagitos muszer vagy sem,mert ha hasznal akkor megvennem. Ugyhogy legyszi akinek van ilyenen az segitsen hogy hasznalt e neki vagy sem

2017. febr. 7. 18:57
 1/2 anonim válasza:
Nekem van, és szerintem használ :) Minden este használom kb. 20 percet. Azt is vedd figyelembe, hogy csak a hozzá tartozó fogkrémmel hatásos, úgyhogy ha elfogy az, ami a csomaghoz jár, újra ugyanazt a fajta fogkrémet kell hozzá megvenned. (Azt lehet a lámpa nélkül, külön is kapni.)
2017. febr. 7. 19:47
 2/2 A kérdező kommentje:
Koszii :)
2017. febr. 7. 22:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!