Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Csajok! Tudnátok segíteni?

Csajok! Tudnátok segíteni?

Figyelt kérdés

Szeretnék csinosan és divatosan öltözködni de nem igazán tudom mit mivel kombináljak. Szeretem a hangsúlyos kiegészítőket (kivéve a fülbevaló mert abból inkább a pici bedugósat szeretem).

Vékony vagyok sportos testalkatú. Szeretem a testhezálló ruhákat. Tudnátok mutatni nekem olyan darabokat amik ősszel nagyon divatosak és csinosak? Ha tudtok mondhatnátok lelőhelyeket is de most leginkább összeállítások is érdekelnének.

18/L

2014. szept. 3. 15:20
 1/2 anonim ***** válasza:
Menj el a legközelebbi plázába, és böngészd végig a boltokat. Került a feliratos pólót, az elcsépelt dolgokat. Szerintem ami egy lány ruhatárába elengedhetetlen, az egy fekete (azért fekete, mert az alap"szín", ráadásul bármilyen más szín párosítható vele) blézer. Szóval ha tetszik, mindenképpen szerezz be egyet. Természetesen nem a béleltre gondolok, mert az nem hétköznapra való. Blézerrel szinte minden jobban néz ki, és szinte bármit fölvehetsz hozzá, egy éppen tetsző blúzzal, kiegészítőkkel, szűk farmerrel, még akár rövidnadrággal is elegáns, letisztult, de nem túlságosan. Megfelelő és csinos hétköznapi viselet.
2014. szept. 3. 15:37
 2/2 anonim ***** válasza:
így van. a kirakatokba a legújabb trendeket teszik ki mindig. azokból elleshetsz trükköket. vagy vannak ilyen divatmagazinok, amibe holott drága ruhákat tüntetnek fel, de egy kínaiba is meg lehet találni a hasonló fazont
2014. szept. 3. 15:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!