Középiskolás csajok! Milyen ruhatárral mentek neki az ősznek?
Nem vagyok agresszív típus, nem megyek senkinek.:)
Na komolyra véve a szót... A legtöbb ruhám egyszínű,vagy nagyon egyszerű és kifinomult minta van rajta, így könnyen tudom kombinálni egy nyaklánccal vagy egy sállal. Általában pólókat hordok és arra felveszek egy pulcsit vagy a farmerkabátomat.
Farmernadrág típusú vagyok, de akad 1-2 színes nadrágom is.
Cipő, a kedvencem:P Van minden a tornacsukától kezdve, a bakancsokon át a magassarkúkig.
Van amikor elegánsan, van amikor lazábban öltözök. A fontos számomra hogy kényelmes legyen, jól érezzem benne magam és természetesen ne fázzak meg.
Szia! Nekem kb. ugyan az lesz a ruhatáram mint máskor, csak kiegészítem pár melegebb darabbal és pótoltam az elhasználódott ruhákat. Amikor vásárolok, arra törekszem, hogy jól kombinálható legyen és a legtöbb dolog passzoljon egymáshoz, így elég sok időt spórolok öltözködésnél.
Amiket kimondottan őszre vettem:
- 1 fekete és 1 kék farmer
- 1 fekete-fehér mintás leggings
- 3 felső (rózsaszín, fekete-fehér pöttyös, fehér)
- 1 etno mintás blúz
- 2 pár cipő (egy balerina és egy tornacipő)
- 1 mustárszínű blézer
Kiegészítők: 2 nyaklánc, 1 gyűrű
Számomra fontos, hogy mindig kényelmesen, időjárásnak+alkalomnak megfelelően öltözzek, így változó, hogy mit hordok.
Ősszel/télen praktikusabb sötétebb színeket hordani, mert pl bármikor lefröcskölhet egy autó, latyakos az út, stb.
Szerintem a szürkét, feketét, barnát cipő, nadrág/szoknya, és kabát tekintetében, felsőrészek közül pedig valami színesebbel dobom fel a szettemet, bár vannak "basic" pólóim is. Ha hűvösebb van, általában kötött pulcsit, farmerdzsekit, melegebb blézert hordok kabát helyett/mellett.
Amíg nincs extrém esős idő, addig nagyon szeretek szoknyát hordani, természetesen harisnyával.
Cipők közül van magassarkúm, bokacsizmám, stb, sportcipőt/tornacipőt nem szeretek utcára hordani.
Van két szürke csőgatyám, meg egy fekete.
Van két tornacipőm, meg egy fekete bakancsom, amit bármilyen embernél jobban imádok, amire fél évig gyűjtöttem a pénzt és amihez csak én érhetek hozzá.
Van rengeteg pólóm, legtöbb fekete meg barna, de van fehér, sőt, rózsaszín rojtos is. Általában valami egyszerűbb minta van rajtuk (az azték mintát nagyon szeretem, abból 4 van), vagy feliratosak, de van egy Batmenes is. Van három bandás pólóm (Muse, Arctic Monkeys, Bastille), amik szintén szentek és sérthetetlenek, mert ezek a kedvenc bandáim. Ezen kívül van egy farmeringem, két kockás ingem, meg egy bőrkabátom. Ezeket mindig hordom. Van egy jó nagy szürke sálam is, meg egy hosszú szövetkabátom, ha esetleg olyan hideg lesz már ősszel. Van két egyberuhám is, az egyik testhez simulós, a másiknak csak a teteje, az alja ilyen sima szoknya. Alkalmakra jó lesz az, meg van egy fekete blézerem is.
Van egy ilyen kis hippihátizsákom, jó lesz az táskának. Nagyjából ennyi.
18L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!