Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » (HELP! ) Nem lenne gáz/baj ha...

Palix0312 kérdése:

(HELP! ) Nem lenne gáz/baj ha első középiskolás napra utcai ruhában megyek?

Figyelt kérdés
Elég messze van az iskola (jó, ez sz@r kifogás) és igazából az ünneplőt is utálom, és ami van az 3x nagyobb rám. Szóval nagyon lenéznének ha rendes utcai ruhában megyek? (alacsonyszárú cipő, ülepes nadrág, baseball dzseki, snapback)

2014. aug. 29. 04:08
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
Én már bánom, de ünneplőbe mentem... Mikor beértem azt láttam, hogy egyedül én vagyok ünneplőben. Aztán rájöttem, hogy itt nincs se évnyitó se évzáró azóta mindig sima ruhába megyek.
2014. aug. 29. 06:09
 2/13 A kérdező kommentje:
:DDDDD De az iskola ki írta, hogy "Megjelenés ünnepi öltözékben" vajon más se fogja komolyan venni, vagy csak én?
2014. aug. 29. 06:33
 3/13 anonim ***** válasza:
Sztem komolyan fogják venni
2014. aug. 29. 07:50
 4/13 anonim ***** válasza:
Vidd el magaddal az ünneplőt és majd a WC-ben átöltözöl.
2014. aug. 29. 07:54
 5/13 anonim ***** válasza:
Nem biztos, hogy ez egy jó megoldás lenne, pláne, ha jelezték, hogy ünnepi öltözetet várnak. Legalább egy kicsit elegánsabb legyél
2014. aug. 29. 09:46
 6/13 anonim ***** válasza:
100%

Az összes tanár szemében te leszel a link idióta bunkó, aki még egy egyszerű és nyilvánvaló szabályt sem képes követni. Nem a legjobb indítás, magaddal tolsz ki.

Vegyél egy ünneplőt, ami jó rád, egy elegáns ing és egy fekete farmer is megteszi normális, ünneplős cipővel. De úgyis kell még jó párszor viselned idén.

2014. aug. 29. 11:02
 7/13 anonim ***** válasza:
100%

Ha pl gimibe mész, ahol normálisabb osztálytársak vannak, akkor már az ő szemükben is feketeponttal indítasz, nem csak a tanárok szemében.

Viszont ha valami szakiskolába mész utcai ruhában, akkor még menő is lehetsz úgy.

2014. aug. 29. 11:14
 8/13 anonim ***** válasza:
Szerintem menj ünneplőbe, és évnyitó után öltözz át.
2014. aug. 29. 11:29
 9/13 A kérdező kommentje:
Adu Vállalkozói Szakközépiskola, Szakiskola és Gimnázium. ide megyek szakközépre:)
2014. aug. 29. 12:58
 10/13 anonim ***** válasza:
Fekete farmer+fehér ing? Az is lehet laza, de mégis megvan az eleganciája
2014. aug. 29. 15:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!